• PRO TV
  • VIDEO Momentul în care Russell Brand o sărută și o pipăie pe jurnalista Liz Hayes de la 60 Minutes Australia

VIDEO Momentul în care Russell Brand o sărută și o pipăie pe jurnalista Liz Hayes de la 60 Minutes Australia

VIDEO Momentul în care Russell Brand o sărută și o pipăie pe jurnalista Liz Hayes de la 60 Minutes Australia

Russell Brand este acuzat de viol de patru femei, însă comediantul neagă cu vehemență mărturiile din presă. Într-un clip care s-a viralizat online, gazda emisiunii „The Russell Brand Show” apare într-o ipostază care îi compromite credibilitatea: actorul o sărută și o pipăie pe fund pe jurnalista Liz Hayes de la „60 Minutes Australia”.

Russell Brand se apară cu argumente puține în scandalul de viol și agresiune sexuală iscat de trei publicații internaționale. Patru femei susțin că Brand le-a abuzat sexual în perioada 2006-2013, însă actorul de comedie a catalogat afirmațiile inventate.

Într-un clip video, care a reapărut în mediul online în acest context, Russell Brand se dă în stambă în cadrul unui interviu luat de jurnalista australiană Liz Hayes (67 de ani).

Imaginile sunt din anul 2012, perioadă din care provin și acuzațiile de viol și agresiune sexuală. Russell Brand o sărută pe Liz Hayes, fără acordul ei, apoi, pentru a-i arăta cât este de glumeț, o strânge de fund, sub privirile șocante ale echipei emisiunii 60 Minutes.


Sursa foto: 60 Minutes Australia YouTube

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Intervievată, la rândul ei, în legătură cu momentul în care a fost pipăită la filmări, Liz Hayes a avut o atitudine împăciuitoare și i-a găsit scuze lui Brand. „Așa e el!”.

Russell e un interpret și, în opinia mea, sunt mai mulți Russell. Cred că Russell cel de acasă e extenuat. Recunosc că a pus atât de multă energie pentru a mă șoca, încât a trebuit să se ducă acasă și să se întindă, să bea o cană de ceai, să pună niște muzică meditativă și să facă niște yoga, pentru că pune multă energie pentru a șoca oamenii”, a spus jurnalista de la 60 Minutes Australia.

Vezi VIDEO mai jos!


 

Russell Brand a negat acuzațiile de viol

Russell Brand a răspuns pe YouTube acuzațiilor care i se aduc, negându-le cu vehemență. Fostul soț al lui Katy Perry a negat totul și crede că se duce o campanie de discreditare a numelui său.

Aceste acuzații se referă la perioada în care lucram în mainstream, când eram tot timpul în ziare, când eram în filme. Și, după cum am scris pe larg în cărțile mele, am fost foarte, foarte promiscuu.

În acea perioadă de promiscuitate, relațiile pe care le-am avut au fost absolut întotdeauna consensuale. Am fost întotdeauna transparent în privința asta atunci și sunt transparent în privința asta și acum.

Și să văd că transparența metastazată în ceva criminal, pe care îl neg absolut, mă face să mă întreb dacă nu cumva există o altă agendă în joc”, a spus actorul pe contul său de YouTube.

Fotografii: Getty Images/60 Minutes YouTube

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni