• PRO TV
  • Cătălin Botezatu nu a uitat partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „Fatală”. Creatorul de modă nu a ascuns nimic

Cătălin Botezatu nu a uitat partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „Fatală”. Creatorul de modă nu a ascuns nimic

Cătălin Botezatu nu a uitat partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „Fatală”. Creatorul de modă nu a ascuns nimic

În urmă cu mulți ani, Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu intens mediatizat și, de-a lungul timpului, celebrul creator de modă a recunoscut că prezentatoarea a fost una dintre femeile care și-a pus amprenta în viața lui.

Recent, Botezatu a vorbit deschis despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu, fiind, și acum, impresionat de modul în care se dedica în acele momente. Deși au recunoscut, și nu doar o dată, că s-au folosit reciproc, pentru a ajunge unde și-au produs, chimia sexuală dintre ei a fost reală.

Botezatu are doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere, iar amintirea partidelor de amor le aduce pe cele mai multe: „Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și c%$#@, și doamnă”.

Mai mult decât atât, complimentele s-au îndreptat și către Violeta Babliuc, o altă fostă iubită de-a lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a fost fascinat și de aceasta, spunând despre ea că este o femeie „miserioasă, atentă la ce face”.

De asemenea, la fel de dezinvolt, a mărturisit că i-ar plăcea să facă dragoste atât cu Violeta, cât și cu Bianca, în același timp și nu ar spune nu nici unei căsnicii cu ele. Cum Violeta și Bianca sunt două femei extrem de atente la modul în care arată, Cătălin Botezau este impresionat de acest aspect, deoarece nu vrea să aibă lângă el o „nevastă gospodină”.

„Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai precizat designer-ul. 

Complimentele pentru Bianca nu au fost făcute doar pentru momentele intime dintre ei, ci și pentru cum este ea ca persoană. Cătălin Botezatu o vede ca pe o femeie cu „un suflet extraordinar”, dar și „foarte sensibilă”. 

Tocmai din acest motiv, atunci când cineva spune lucruri mai puțin plăcute despre ea, în mod gratuit, nu poate rămâne indiferentă, iar ambiția și inteligența nu îi lipsesc. 
 

Sursa foto:Instagram I catalinbotezatu1, biancadragusanu18

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni