• PRO TV
  • Noi detalii șocante despre familia lui Vlad Pascu! Mama tânărului ar fi dus droguri la petrecerile fiului ei

Noi detalii șocante despre familia lui Vlad Pascu! Mama tânărului ar fi dus droguri la petrecerile fiului ei

Noi detalii șocante despre familia lui Vlad Pascu! Mama tânărului ar fi dus droguri la petrecerile fiului ei

Ancheta cazului de la 2 Mai este departe de a se termina! În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, s-au făcut demersuri importante în rezolvarea tragediei în care Roberta și Sebastian și-au pierdut viața, după ce Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și i-a lovit din plin. 

Au apărut noi informații șocante despre familia lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a ucis doi oameni la 2 Mai, după ce a urcat drogat la volan. Polițiștii DIICOT i-au anchetat deja pe părinții băiatului, iar din primele informații, mama acestuia ar fi încercat să șantajeze martorii din dosar pentru a nu oferi declarații compromițătoare despre șoferul drogat.

Totuși, încercarea acesteia de a mușamaliza acțiunile lui Vlad Pascu nu a fost una cu succes deoarece martorii au dezvăluit polițiștilor tot ce avea în plan femeia. Mai mult decât atât, jurnaliștii DIGI24 notează că Miruna Pascu nu doar că ar fi încercat să își scape fiul de închisoare, ci ar fi fost implicată direct în acțiunile nocive ale acestuia. Sursa citată menționează că două dintre fetele martore la dosar ar fi susținut că mama lui Vlad Pascu transporta droguri la petrecerile fiului ei. 

Mama lui Vlad Pascu, reținută pentru 24 de ore

Mama lui Vlad Pascu a ajuns joi la DIICOT la ora 10:00, urmând să petreacă aici alte aproape 10 ore. Femeia nu a fost singura vizată în anchetă, soțul și fiul ei apărând și ei în fața polițiștilor. Totuși, tatăl lui Vlad Pascu a părăsit sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism în cursul după-amiezii, în timp ce partenera lui de viață a mai rămas alături de oamenii legii.

În jurul orei 19:00, Miruna Pascu ar fi fost reținută de polițiștii DIICOT pentru 24 de ore sub acuzația de infracțiuni contra înfăptuirii Justiției. În cursul zilei de vineri, 15 septembrie 2023, se va afla dacă femeia va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile sau dacă va fi cercetată în libertate.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Captură ecran,  INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni