• PRO TV
  • Cum a încercat Miruna Pascu să justifice comportamentul fiului său. Istoria familiei lui Vlad Pascu este una îngrijorătoare

Cum a încercat Miruna Pascu să justifice comportamentul fiului său. Istoria familiei lui Vlad Pascu este una îngrijorătoare

Cum a încercat Miruna Pascu să justifice comportamentul fiului său. Istoria familiei lui Vlad Pascu este una îngrijorătoare

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, a făcut mai multe declarații în fața anchetatorilor. Aceasta este acuzată că, în încercarea de a-și scăpa fiul, ar fi amenințat și ar fi șantajat mai mulți martori din dosarul de trafic de droguri.

După mai multe ore de audieri, mama lui Vlad Pascu a fost reținută. După ce dosarul de trafic de droguri a fost deschis de către DIIICOT, au fost interceptate mai multe numere de telefon și s-a descoperit că unele persoane din cercul lui Vlad Pascu au fost contactate de Miruna Pascu și convinse să nu spună nimic rău despre acesta.

Față în față cu anchetatorii, Miruna Pascu a recunoscut faptele de care era acuzată și a încercat să scuze comportamentul fiului său, motivând că face parte dintr-o familie „dezorganizată”, conform unei televiziuni.

Mai exact, de mai mulți ani, Miruna Pascu și Mihai Pascu sunt despărțiți, iar Vlad Pascu a ales să locuiască la tatăl său. Mai mult decât atât, acesta avea libertate totală, iar anchetatorii vor, acum, să afle de unde făcea acesta rost de bani.

„Tânărul, de fapt, era de capul lui și făcea numai ce voia. Era cu prietenii lui, cu gașca lui, cu care se droga. Trebuie să mai spunem o chestiune foarte importantă. Este evident că Vlad Pascu primea și bani, poate de la tată, poate din traficul de droguri, asta rămâne să ne spună procurorii.

Cert este că, după acel moment al accidentului, tatăl lui Vlad Pascu a venit în România, au fost acele momente imediat după începerea anchetei, iar mama, așa cum spuneam, a recunoscut faptul că a încercat să îl scape pe fiul său cu care, de altfel, se întâlnea foarte rar”,
a declarat jurnalistul unei televiziuni.

În tot acest timp, Vlad Pascu s-a ales cu dosar penal, a fost audiat și pus sub control judiciar, din cauza nerespectării regimului armelor. În timpul perchezițiilor care au avut loc la locuința acestuia, oamenii legii au găsit mai multe gloanțe.

Ieri, 14 septembrie, la plecarea de la sediul DIICOT, Mihai Pascu a intrat cu motocicleta într-un grup de jurnaliști. Mai mult decât atât, conform Adevărul, în noaptea accidentului, cu puțin timp înainte de provocarea lui, Mihai Pascu și fiul lui ar fi purtat un dialog halucinant.

Oprit de poliție, Vlad Pascu și-ar fi sunat tatăl în jurul orei 02:00, temându-se că va rămâne fără permis. Acesta l-ar fi liniștit, spunându-i că va rezolva el totul, cu „un telefon”: „Lasă, tată, că o să dau eu un telefon cuiva. Nu îți ia nimeni permisul. O să îți ceară scuze polițistul ăla că te-a oprit”.

 

Sursa foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni