• PRO TV
  • Ce măsuri au luat autoritățile în cazul tatălui lui Vlad Pascu, după audierile de la DIICOT

Ce măsuri au luat autoritățile în cazul tatălui lui Vlad Pascu, după audierile de la DIICOT

Ce măsuri au luat autoritățile în cazul tatălui lui Vlad Pascu, după audierile de la DIICOT

În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, polițiștii DIICOT au făcut mai multe demersuri importante cu privire la ancheta tragediei de la 2 Mai. Aceștia au pus în aplicare „Operațiunea Hidra”, făcând percheziții în 11 locuințe ale unor tineri bogați și i-au adus pe Vlad Pascu și părinții lui la audieri.

În cursul zilei de joi, 14 septembrie 2023, polițiștii Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au făcut mai multe demersuri în ancheta tragediei de la 2 Mai. În primă fază, autoritățile au desfășurat percheziții în 11 locuințe, majoritatea aparținând apropiaților lui Vlad Pascu. Într-un videoclip (VEZI VIDEO AICI), oamenii legii au arătat substanțele interzise și armele găsite în casa lui Tudor Duma, omul despre care se presupune că i-ar fi procurat stupefiantele șoferului de la 2 Mai.

Mai mult decât atât, Vlad Pascu și părinții lui au fost aduși la sediul DIICOT, acolo unde tânărul de 19 ani a făcut primele declarații despre tragedia comisă. Acesta a spus de mai multe ori că regretă gestul făcut și că nu mai poate da timpul înapoi pentru a remedia situația. (VEZI AICI VIDEO)

Părinții lui Vlad Pascu au fost și ei prezenți în fața anchetatorilor, iar în urma demersurilor, Miruna Pascu a fost reținută 24 de ore. În schimb, Mihai Pascu a putut părăsi sediul DIICOT la câteva ore distanță, deși în timpul perchezițiilor, polițiștii au găsit în locuința bărbatului arme și muniție.  Surse judiciare afirmă că bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Mai mult decât atât, la plecarea de la DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a accelerat motorul motocicletei sale, intrând în jurnaliștii care se aflau la fața locului pentru a transmite informațiile în timp real. Polițiștii s-au autosesizat în acest sens și vor face verificări:

„Cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care un bărbat ar fi intrat cu un scuter în reporterii aflați pe o stradă din Sectorul 3, Serviciul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Capitalei s-au autosesizat și au demarat verificări în cauză, în vederea dispunerii măsurilor legale”.


Sursă foto: Știrile PRO TV, INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni