• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua se întoarce pe băncile școlii, la 34 de ani. Artista s-a înscris la facultate. Ce studii va urma

Carmen de la Sălciua se întoarce pe băncile școlii, la 34 de ani. Artista s-a înscris la facultate. Ce studii va urma

Carmen de la Sălciua se întoarce pe băncile școlii, la 34 de ani. Artista s-a înscris la facultate. Ce studii va urma

Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală, artista vrea să-și continue studiile și s-a înscris la facultate.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate numeroasă, care îi urmărește activitate. 

Pentru că este sezonul nunților și botezurilor, artista este chemată să cânte la o mulțime de evenimente, motiv pentru care nu a mai apucat să le spună internauților ce s-a întâmplat nou în viața ei.

În urmă cu puțin timp, Carmen și-a anunțat fanii că a luat o decizie importantă, aceea de a-și continua studiile, mai precis, artista s-a înscris la facultate. 

Soția lui Marian Corcheș a mai precizat că și-a dorit din suflet să urmeze studiile acestei facultății, însă, atunci când era mai tânăra nu avea posibilități materiale pentru a putea urma o facultate. Acum, pentru că este o artistă îndrăgită și pentru că situația ei financiară este una foarte bună și își poate permite tot ce își dorește, Carmen a decis să este momentul să se întoarcă pe bănicile școlii, la 34 de ani.

Artista nu a vrut să dezvăluie ce studii va urma, însă a precizat că facultatea la care va merge nu are legătură cu muzica.

„Nu v-am mai spus ce am făcut în ultima vreme... că zilele îmi sunt prea pline! De la repetiții, clipuri, pensiune, drumuri, evenimente, filmări, până la o dorință de-a mea care a prins contur și s-au pus bazele unor viitori ani frumoși de studiu! M-AM ÎNSCRIS LA O FACULTATE! O facultate pe care îmi doream să o absolv... și un profil care mi se potrivește mănușă! E adevărat că trebuia făcută la timpul ei...dar atunci nu erau așa mari posibilități! Acum... dacă viața mi-a oferit un talant.. datoria mea este să îl înmulțesc! Îmi doresc ca în spatele unui artist să fie și aceste studii care poate nu au legătură cu muzica foarte mult... dar au legătură cu viața și cu cei din jurul nostru! Vă voi spune la un moment dat mai multe”, a scris Carmen de la Sălciua, într-o postare pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram/ Carmen de la Sălciua

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni