• PRO TV
  • Un medic este acuzat că a întreținut relații intime cu pacientele sale, după ce le sensibiliza cu povești lacrimogene false

Un medic este acuzat că a întreținut relații intime cu pacientele sale, după ce le sensibiliza cu povești lacrimogene false

Un medic este acuzat că a întreținut relații intime cu pacientele sale, după ce le sensibiliza cu povești lacrimogene false

Un medic în vârstă de 40 de ani a găsit o metodă inedită prin care reușea să întrețină relații intime cu pacientele sale. Acesta le mințea, spunându-le că mama lui este bolnavă, iar ele, într-un moment de slăbiciune, cedau avansurilor acestuia.

Tom Plimmer, un medic din Marea Britanie, este acuzat că a făcut sex cu mai multe femei, în sălile de consultații ale cabinetului său de medicină de familie, în timpul programului de lucru și mințea că mama lui este bolnavăm pentru a trece de la o femeie la alta”.

Cel puțin șase femei au susțint că au întreținut relații intime cu acesta, una dintre acuzații venind chiar din partea uneia dintre colegele sale. Femeia a mărturisit că a fost forțată să ia parte, în fiecare săptămână, la sesiuni de sex, în cabinetul său din Swindson, Wiltshire.

Potrivit Daily Mail, citând Tribunalul pentru Pacticienii Medicali, doctorul a continuat să invite, în cabinetul său, două femei pe care le-a cunoscut pe site-urile matrimoniale, desfășurând acte sexuale și cu acestea.   

Mai mult decât atât, gesturile lui Tom Plimmer ar fi mers chiar mult mai departe. Acesta ar fi trimis fotografii cu părțile sale intime, fără să îi se ceară acest lucru, unei femei pe care, la fel, a cunoscut-o pe un site de întâlniri.

De asemenea, Tom Plimmer este acuzat și de amenințare cu moartea, după ce ar fi spus că, dacă una dintre femei va face vreun gest necugetat, îi va „tăia gâtul”, deoarece „știe unde locuiește”. 

Una dintre acuzațiile pe care le-a primit datează din anul 2018, când i-ar fi arătat unei femei o secvență în care întreținea relații intime cu o altă femeie, încercând, apoi, să o „atingă” și să o „sărute” pe cea de față. Mai mult decât atât, Plimmer „ar fi intrat, în cameră, cu pantalonii desfăcuți și ar fi flirtat cu ea”, deși aceasta îi refuza avansurile, susține The Sun. 


Sursa foto: Daily Mail

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni