• PRO TV
  • Daniel Balaciu, pus la zid de internauți! Ce a spus Dana Roba când s-a spus că fostul ei soț ar avea altă orientare sexuală

Daniel Balaciu, pus la zid de internauți! Ce a spus Dana Roba când s-a spus că fostul ei soț ar avea altă orientare sexuală

Daniel Balaciu, pus la zid de internauți! Ce a spus Dana Roba când s-a spus că fostul ei soț ar avea altă orientare sexuală

Dana Roba continuă să lanseze acuzații grele la adresa fostului său partener de viață, Daniel Balaciu. Totul se desfășoară la câteva luni după ce bărbatul a lovit-o în nenumărate rânduri cu un ciocan în cap, lăsând-o să zacă într-o baltă de sânge. 

Dana Roba a trecut prin clipe îngrozitoare în urmă cu câteva luni, atunci când fostul ei soț a atacat-o în timpul nopții și a lovit-o de nenumărate ori cu un ciocan. Vedeta a fost lăsată să zacă într-o baltă de sânge timp de patru ore, apoi transportată de urgență la spital, acolo unde medicii au operat-o pe creier timp de 9 ore. Deși doctorii spuneau, la acea vreme, că sunt minime șansele de supraviețuire, Dana Roba și-a revenit, iar acum se află în afara oricărui pericol.

În timp ce Dana Roba își reia viața personală, Daniel Balaciu își asumă consecințele fatelor sale în spatele gratiilor. După incidentul traumatizant, vedeta a făcut mai multe declarații neașteptate despre cel care i-a dăruit doi copii. Recent, pe rețelele de socializare, fanii make-up artistei au presupus că Daniel ar avea o altă orientare sexuală, lucru pe care Dana nu l-a negat:

„Să-l întrebe cineva de ce nu a mai putut să o suporte pe nevastă-sa, că el și-a descoperit latura sexuală cu bărbați. Era stresat să nu fie descoperit, să afle societatea, familia lui”, este comentariul lăsat de unul dintre internauți.

„A fost și cu mine, a durat ceva timp până ne-am întâlnit că îi era teamă să nu se afle. Nu mă interesează orientarea lui dar nu este corect față de toți care îl înconjoară și care îl ocrotesc să nu știe de unde provine frustrarea lui”, a spus un altul.

În acest context, Dana Roba a spus că are încredere în zvonurile apărute, punctând faptul că în ultimii ani nu părea foarte interesat de familia lui, spunându-i constant că vorbește cu băieți:

„Eu cred că sunt reale. El toată ziua stătea pe telefon, non-stop era pe Facebook. Când îl întrebam cu cine vorbește, el îmi spunea că vorbește cu băieții. Ajungeam după 12 ore de muncă și intram în casă, nici nu mă saluta de multe ori. Îl întrebam ce face îmi spunea: Vorbesc cu băieții, nu pot să vorbesc!

Inclusiv în ziua în care a fost ziua noastră de căsătorie, am intrat în casă și i-am zis: Daniel, în ce data suntem astăzi?! Și îmi spune: Sunt pe Facebook, vorbesc cu băieții. I-am spus să se uite la dată și când s-a uitat îmi spune: A ce prost sunt, nu ți-am adus flori, lasă că îți aduc în 14 februarie.

El mereu vorbea cu băieții, nu făcea nimic în casă, dar vorbea cu băieții. El pe Facebook, dacă te uiți, el avea postări doar cu băieții de la fotbal. Clar că relația lui cu mine nu mai era una bună”, a declarat și Dana Roba pentru Wowbiz. 

Sursă foto: Dana Roba/Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni