• PRO TV
  • VIDEO | Imagini terifiante cu oamenii drogați din New York. Cum arată străzile înfiorătoare ale orașului

VIDEO | Imagini terifiante cu oamenii drogați din New York. Cum arată străzile înfiorătoare ale orașului

VIDEO | Imagini terifiante cu oamenii drogați din New York. Cum arată străzile înfiorătoare ale orașului

În ultimii ani, consumul și traficul de droguri a devenit din ce în ce mai întâlnit în rândul tinerilor din toată lumea. Inclusiv în România există cazuri în care substanțele interzise distrug vieți, însă în SUA lucrurile au luat-o într-o direcție complet greșită. 

În ultimele luni, consumul de droguri în rândul tinerilor a devenit o problemă tot mai serioasă, atrăgând atenția autorităților și a comunității. Conform ultimelor statistici, se observă o creștere alarmantă a consumului de substanțe ilegale în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani.

Acest fenomen a luat anvergură și în România, lucru dovedit atât de tragediile care se întâmplă din cauza consumului de substanțe interzise, cât și de controalele
de controalele polițiștilor în trafic. Cu toate acestea, există state și orașe în care lucrurile au luat cu totul altă direcție, străzile fiind invadate de oameni de toate vârstele aflați în stare extrem de gravă.

Pe TikTok a apărut un videoclip care a terifiat și speriat oamenii din întreaga lume! În imaginile postate pe celebra platformă se poate observa cum străzile din New York sunt extrem de murdare și invadate cu persoane transformate, literalmente, în zombi. Aceștia sunt doar câțiva dintre consumatorii de droguri de mare risc din SUA:

@braziltriste A #novaiork QUE NINGUÉM MOSTRA #ZUMBIS #cidadesuja #drogados #paravocetiktok #viralvideo #jornaldaglobo ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

Potrivit New York Times, oamenii de pe străzile din New York sunt consumatori ai unui nou drog extrem de periculos, denumit Tranq, din cauza căruia o persoană face supradoză odată la fiecare 5 minute. Acesta este compus din fentanil, opioidul care i-a decimat pe tinerii americani, și un sedativ pentru cai și vaci, numit xilazină. 

Tranchilizantul pentru animale, numit xilazină, a pătruns pe piața drogurilor care se vând la colțul străzii, creând și mai multă dependență, uimind autoritățile și provocând răni atât de severe încât uneori necesită amputarea.

Sursă foto: Captură video/TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni