• PRO TV
  • Scene șocante într-un liceu din Pitești! Cum a reacțioant un elev după ce profesoara i-a dat nota 3: „O să fac ceva foarte urât!”

Scene șocante într-un liceu din Pitești! Cum a reacțioant un elev după ce profesoara i-a dat nota 3: „O să fac ceva foarte urât!”

Scene șocante într-un liceu din Pitești! Cum a reacțioant un elev după ce profesoara i-a dat nota 3: „O să fac ceva foarte urât!”

O discuție halucinantă purtată între un elev și profesoara sa a devenit virală pe rețelele de socializare. Scena ireală a fost filmată și distribuită în mediul online, iar reacția tânărului a fost aspru criticată de utilizatorii platformei în care a fost încărcată.

Un nou videoclip șocant dintr-o unitate de învățământ de la noi din țară a devenit de curând viral în mediul online. Un elev, scos din minți de faptul că profesoara sa i-a dat nota 3 după ce tot el i-a adresat cuvinte jignitoare, a amenințat-o în fața clasei, iar colegii săi, în loc să pară surpinși, au început să râdă în hohote.

Scena desprinsă de realitate s-a întâmplat într-un liceu din Pitești, potrivit informațiilor apărute în videoclipul care a făcut înconjurul internetului în doar câteva ore de la publicare. 

În imaginile suprinse de un alt elev din clasa respectivă se aude cum tânărul, aflat lângă catedră alături de alți doi colegi, îi spune profesoarei că „o plătește în dormitor”, iar mai apoi aceasta îl anunță că va avea nota 3 la materia sa.

Revoltat din cauza calificativului mic, acesta se uită la profesoară și îi spune că dacă va primi nota 3 se va răzbuna, iar mai apoi o amenință.

„Aveți toți 3, inclusiv tu!”, a spus profesoara în fața clasei.

„Dacă îmi dați 3, o să fac ceva foarte urât! O să vă fac catalogul guler, doamnă!”, a spus elevul în timp ce s-a întors cu spatele la profesoară și s-a îndreptat spre locul său din bancă.
 

@ro.ai369 intr-un liceu din Pitești. #romania #pitești #scoala #invatamant #elev ♬ original sound - RoAi


Foto: Captura TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni