• PRO TV
  • Val de reacții în online după întâlnirea dintre Putin și Kim Jong-un: Două țări care își calcă în picioare propriul popor

Val de reacții în online după întâlnirea dintre Putin și Kim Jong-un: Două țări care își calcă în picioare propriul popor

Val de reacții în online după întâlnirea dintre Putin și Kim Jong-un: Două țări care își calcă în picioare propriul popor

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a ajuns marți în Rusia, acolo unde a fost așteptat de către omologul său rus, Vladimir Putin. Astăzi, cei doi s-au întâlnit la un centru spațial din estul Rusiei, iar imaginile de la eveniment s-au viralizat rapid în mediul online. 

Întâlnirea a avut loc la cosmodromul Vostochny, iar Kremlinul a dat publicității un video în care cei doi lideri își strâng mâna.

Kim Jong-un se angajează să îl sprijine pe Putin și Rusia „în lupta împotriva imperialismului”, scrie The Guardian.

Însoțit de militari de rang înalt și de personalități guvernamentale, Kim Jong-un i-a dat de înțeles președintelui rus că susține invazia Moscovei în Ucraina. 

„Rusia s-a ridicat la o luptă sacră pentru a-și proteja suveranitatea și securitatea împotriva forțelor hegemonice", a declarat el reporterilor prezenți la întâlnire. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

„Vom sprijini întotdeauna deciziile președintelui Putin și ale conducerii rusești și vom fi împreună în lupta împotriva imperialismului", a adăugat Kim Jong-un.

Cei doi lideri urmează să discute o serie de „subiecte sensibile", potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. 

Când a fost întrebat despre posibilitatea unei cooperări militare, Vladimir Putin a declarat: „Vom discuta toate subiectele fără să ne grăbim. Avem timp". 

Imaginile cu cei doi lideri s-au viralizat rapid în mediul online, iar reacțiile internauțiilor n-au întârziat. Dacă unii dintre ei s-au amuzat după ce au văzut fotografiile, alții sunt de părere că nimic bun nu poate urma după această întâlnire.

„Donald Trump sigur este supărat că nu a fost invitat”

„Joey (n.red Joe Biden) a fost invitat, dar în schimb a plecat în vacanță”

„Doi dintre amicii favoriți ai lui Trump”

„Prietenia asta nu va dura, prea mult ego”

„Doi clovni”

„Acest duo mă sperie”

„Două țări care nu au nimic de oferit una celeilalte, în afară de faptul că ambele sunt conduse de despoți”

„Asta chiar ar trebui să ne îngrijoreze!”

„Nimic bun nu poate urma”

„Două țări care își calcă în picioare propriul popor pentru.... distracție”

„Forțe malefice care se unesc. Nu e bine…”, sunt câteva dintre mesajele postate de internauți pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni