• PRO TV
  • Harry Styles a provocat isterie pe net după ce a apărut la bustul gol! Artistul s-a scăldat într-un iaz din Londra

Harry Styles a provocat isterie pe net după ce a apărut la bustul gol! Artistul s-a scăldat într-un iaz din Londra

Harry Styles a provocat isterie pe net după ce a apărut la bustul gol! Artistul s-a scăldat într-un iaz din Londra

Harry Styles este renumit pentru aparițiile excentrice de pe covorul roșu sau de pe scenă, dar și pentru numărul impresionant de femei cu care s-a iubit. Olivia Wilde, Emily Ratajkowski, Cara Delevigne, Kendall Jenner, Sara Sampaio sau Taylor Swift sunt doar câteva dintre frumusețile cu care a avut o relație. 

Pe scenă și la evenimente poartă pantaloni evazați, fuste, paiete sau pene și își dă unghiile cu ojă. Cu toate acestea, Harry Styles este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbizul internațional, iar domnișoarele sunt topite după el. Pe lângă carismă și un zâmbet perfect, Harry Styles impresionează și cu fizicul său de invidiat. 

După cele mai recente imagini surprinse de paparazzi, internauții au decis că Harry Styles merită titlul de „cel mai sexy bărbat din lume”. 

Aflat în capitala Marii Britanii, Harry Styles s-a răcorit alături de rațe și câțiva localnici într-un iaz din Hampstead. Artistul în vârstă de 29 de ani a luat o pauză și s-a relaxat după ce și-a încheiat spectacolele din turneul global „Love on tour”. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Imaginile în care Harry Styles apare în șort de baie, la bustul gol, și își exersează săriturile în apă s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare. Artistul și-a etalat „pătrățelele”, mușchii bine definiți, dar și colecția impresionantă de tatuaje. 

„Perfecțiune!”, „Cel mai sexy bărbat din lume!”, „Era să leșin când am văzut pozele astea!”, „Nu mă mai satur să-l privesc!”, „Doamne, ce bărbat!”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanelor. În prezent, Harry Styles este într-o relație cu actrița Taylor Russell. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni