• PRO TV
  • Probleme pentru Emily Burghelea și pentru soțul ei, Andrei, în Milano: „Toate au un început. Dumnezeu a vrut”

Probleme pentru Emily Burghelea și pentru soțul ei, Andrei, în Milano: „Toate au un început. Dumnezeu a vrut”

Probleme pentru Emily Burghelea și pentru soțul ei, Andrei, în Milano: „Toate au un început. Dumnezeu a vrut”

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au parte de o viață extrem de frumoasă, dar și plină de evenimente agitate, spontane, toate creând amintiri de neuitat și pe care, în permanență, le împărtășesc cu fanii lor din mediul online.

Același lucru s-a întâmplat și recent, când, aflați într-o scurtă vacanță, fără copii, au avut parte de un eveniment neașteptat. Andrei s-a confruntat, pentru prima dată, cu o problemă care i-a dat planurile peste cap, după doar câteva ore petrecute în Milano.

Având doi copii, unul de aproximativ doi ani și jumătate, iar altul de mai puțin de un an, sunt extrem de ocupați și, în unele momente, Emily Burghelea a declarat că se simte chiar depășită de situație. Prin urmare, odată la ceva timp, au grijă să se concentreze doar asupra lor, ca soț și soție, pentru a menține flacăra aprinsă.

Așa se face că, în urmă cu doar câteva zile, au lăsat copiii cu bunicii și au plecat în Milano, Italia, pentru o scurtă escapadă romantică. Au decis să se întoarcă destul de repede, întrucât cei mici aveau nevoie de ei, dar planurile le-au fost date peste cap.

Emily urma să mai rămână câtva timp în Milano, în timp ce Andrei trebuia să revină în România. Din nefericire, a pierdut avionul, lucru ce a reprezentat un motiv de amuzament pentru soția lui, care a făcut haz de necaz în mediul online.

Cu toate acestea, partea bună a fost că cei doi au mai câștigat o zi de stat împreună, ceea ce a făcut-o extrem de fericită pe fosta prezentatoare de la „Vorbește Lumea”.

„Andrei a pierdut azi avionul pentru prima dată în viața lui. Toate au un început! Dacă anul trecut pierdeam buletinul, anul acesta a pierdut avionul, iar acum stau și mă întreb… oare să mai venim și anul viitor? Pare că Milano pentru noi înseamnă peripeții, dar până la urmă, peripețiile sunt cele pe care le ținem mereu minte.

Deși Andrei s-a trezit la 5 să prindă avionul, deși a plecat chiar mai devreme, eu cred că Dumnezeu a vrut să-l întoarcă din drum ca să mai petrecem o zi împreună în Milano, orașul îndrăgostiților!”, a mărturisit Emily Burghelea, pe contul ei de Instagram. 

 

Sursa foto: Instagram I iubitul_lui_emily, emilyburghelea

VEZI ȘI VIDEO  

   

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni