• PRO TV
  • Scandal la o grădiniță din Iași! O educatoare a fost prinsă că face videochat: „Mi se pare imoral”

Scandal la o grădiniță din Iași! O educatoare a fost prinsă că face videochat: „Mi se pare imoral”

Scandal la o grădiniță din Iași! O educatoare a fost prinsă că face videochat: „Mi se pare imoral”

Situație fără precedent la o grădiniță privată din Iași! Părinții unor copii au descoperit că educatoarea acestora este model pe site-urile dedicate adulților. Cine este educatoarea și ce decizie s-a luat în privința sa.

Anul școlar nu a început deloc bine pentru unii părinți! O educatoare de la o grădiniță privată din Iași a fost prinsă că activează, în timpul său liber, pe o platformă destinată adulților. Descoperirea a fost făcută de părinții copiilor pe care îi educa, iar cu imaginile în care aceasta apărea în ipostaze cel puțin indecente s-au prezentat direct la directorul unității de învățământ.

Potrivit bzi.ro, este vorba despre Mădălina Cioclu, o tânără aflată în primii săi ani de carieră care a decis să își facă un cont de videochat pentru a-și completa veniturile.

Părinții elevilor săi au rămas fără cuvinte când au descoperit-o pe site-urile pentru adulți și, revoltați, au denunțat-o la conducerea unității de învățământ. Conform sursei amintite anterior, directoarea grădiniței, Alexandra Anghel, a încheiat orice colaborare cu aceasta, pe motiv că „nu este compatibilă cu activitatea de educator”.

„Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă ce educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, a mărturisit un părinte, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: BZI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni