• PRO TV
  • Oleg Spînu face show la nunți cu o melodie celebră. Toți invitații ies la dans, alături de mire și mireasă

Oleg Spînu face show la nunți cu o melodie celebră. Toți invitații ies la dans, alături de mire și mireasă

Oleg Spînu face show la nunți cu o melodie celebră. Toți invitații ies la dans, alături de mire și mireasă

După participarea la Românii au talent, sezonul 13, Oleg Spînu continuă să aibă succes în domeniul muzicii. Tânărul cântăreț are agenda plină de evenimente, iar mulți tineri căsătoriți preferă să-l invite la nunta lor, în calitate de lăutar. Băiatul face un show de zile mari, dovadă fiind mai multe înregistrări distribuite pe TikTok. Dansul „Trenulețul”, după melodia trupei Zdob și Zdub și a Fraților Advahov”, a deveni un trend la nunțile de peste Prut. 

Oleg Spînu visează la propriul album, dar până atunci îi distrează pe invitații de la petreceri cu interpretarea unor melodii celebre și apreciate de publicul larg. Printre acestea se numără și piesa „Trenulețul”, pe care Zdob și Zdub și Frații Advahov au cântat-o la Eurovision 2022. 

Concurentul, care s-a clasat pe locul 3 în marea finală Românii au talent 2023, a devenit o adevărată vedetă a nunților din Republica Moldova și România. Toți invitații ies la dans, alături de mire și mireasă, când Oleg Spînu cântă melodia „Trenulețul”. Vezi mai multe filmulețe aici
 

@oleg_spinu

 

♬ sunet original - oleg_spinu



Într-un interviu pentru PRO TV, Oleg Spînu spune că s-a simțit mândru că lumea a început să-l invite pe la diverse evenimente după Românii au talent. 

„Am continuat să muncesc. Nu consider că, dacă m-am remarcat la acest show frumos, gata, nu trebuie să mai fac nimic. Lucrez la niște piese noi, de care lumea o să fie uimită. (...) În România, am cântat ca invitat special la ceremonii, hramuri. Lumea dorește măcar să mă vadă, dacă nu pot să cânt pentru că sunt răgușit. În toamnă, voi avea onoarea să cânt la concertul Andrei, la Bacău”, a declarat fostul concurent.

 


 

În septembrie, caravana Românii au talent va poposi în mai multe orașe din țară, așa că ai ocazia să impresionezi o țară întreagă cu talentul tău și să intri în cursa pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Pe 17 septembrie, Caravana Românii au talent ajunge la Cluj, la Hotel Golden Tulip Ana Dome. La București, concurenții talentați sunt așteptați în weekendul 23-24 septembrie, la World Trade Center. 

Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul inscrieri.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 14 Românii au talent! Toate detaliile AICI.


Sursă foto: Instagram/ Oleg Spinu 


Vezi și: Prestația lui Oleg Spînu în finala Românii au talent 2023 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni