• PRO TV
  • Și-au împărțit pumni și picioare în prima zi de școală! Cum au fost surprinse două eleve din Botoșani VIDEO

Și-au împărțit pumni și picioare în prima zi de școală! Cum au fost surprinse două eleve din Botoșani VIDEO

Și-au împărțit pumni și picioare în prima zi de școală! Cum au fost surprinse două eleve din Botoșani VIDEO

Două tinere din Botoșani, eleve în clasa a XI-a, s-au bătut cu pumnii și picioarele în plină stradă chiar în prima zi de școală, sub ochii trecătorilor care nu au încercat să le oprească.

Prima zi de școală nu s-a putut încheia fără scandal și bătaie pentru două eleve din Botoșani. Potrivit stiri.botosani.ro, tinerele și-au împărțit pumni și picioare încă din prima clipă în care s-au întâlnit, fiind în cele din urmă despărțite de patronul unei terase din apropiere.

Elevele de clasa a XI-a s-au tras de păr și s-au lovit sub ochii trecătorilor, iar cei care se aflau în mașini, pe stradă, încercau să le atragă atenția claxonându-le. Un șofer a filmat scena îngrozitoare, iar videoclipul a ajuns în atenția poliției. 

Ulterior, oamenii legii au demarat o anchetă pentru a le trage la răspundere pe cele două eleve, care ar fi ajuns la acte de violență din cauza unui băiat.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmează să stabilim identitatea persoanelor implicate. Ulterior, în funcție de rezultatele verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.



Foto: Captură YouTube/Stiri Botosani

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni