• PRO TV
  • Noi informații despre tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă! Ce face Loredana în spatele gratiilor

Noi informații despre tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă! Ce face Loredana în spatele gratiilor

Noi informații despre tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă! Ce face Loredana în spatele gratiilor

Avocatul Loredanei Atănăsoaie a oferit noi informații despre ce se întâmplă cu tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă. Iată cu ce își ocupă timpul în spatele gratiilor

Loredana Atănăsoaie și-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe Alina Ciobanu, în timp ce se aflau la muncă în Mangalia. Scenele terifiante au avut loc într-o cameră de hotel, iar mai apoi criminala a lăsat trupul neînsuflețit al tinerei sub o bancă dintr-un parc.

Loredana își ispășește azi pedeapsa, iar avocatul său face mărturii cutremurătoare despre ce se întâmplă, de fapt, în spatele gratiilor. La scurt timp după ce a fost reținută, criminala din Mangalia nu a vorbit cu celelalte colege de celulă, simțindu-se vinovată pentru fapta comisă, dar de curând lucrurile s-au mai schimbat.

Apărătorul tinerei a oferit noi informații despre ce face aceasta în arest și a mărturisit că se roagă pentru Alina, este mai comunicativă și că se gândește intens la faptul că și-a distrus viața.

„Este văzută ca un copil care a fost lipsit de empatie. La un moment dat, în timp ce plângea, o colegă a mângâiat-o pe frunte, iar Loredana i-a spus că mama ei nu a mângâiat-o niciodată așa. În prima fază, i-a dat cineva o carte de rugăciuni, dar ea a zis că nu o vrea, pentru că nu merită ca nici măcar Dumnezeu să se uite la ea.

Apoi, a început să se roage să o ierte. Se roagă și pentru Alina. Când este comunicativă, când se retrage și se duce la gemulețul de la camera de arest. Se gândește că viața ei s-a cam distrus”, a declarat Cristian Ion, avocatul Loredanei Atănăsoaie, pentru Gândul.

Foto: stirileprotv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni