• PRO TV
  • Tinerii care se aflau în mașină cu Vlad Pascu în dimineața accidentului nu au fost contactați de autorități

Tinerii care se aflau în mașină cu Vlad Pascu în dimineața accidentului nu au fost contactați de autorități

Tinerii care se aflau în mașină cu Vlad Pascu în dimineața accidentului nu au fost contactați de autorități

Vlad Pascu se află în continuare în arest, după ce s-a urcat drogat la volan și a omorât doi tineri în vârstă de 19, respectiv 20 de ani. Băiatul nu a primit încă nicio vizită din partea părinților și se pare că va trebui să îndure de unul singur consecințele faptelor sale.

Vlad Pascu este tânărul de 19 ani care în urmă cu aproximativ o lună s-a urcat drogat la volan și a lovit din plin un grup de 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața la momentul impactului. Imediat după tragedie, băiatul a întors mașina și a fugit de la fața locului, fără a se gândi la faptele sale. Ulterior, el a fost prins de polițiști în Vama Veche și a fost dus de urgență la secție, acolo unde i-au fost găsite mai multe substanțe interzise în organism. 

Înainte de cumplitul accident, Vlad Pascu a fost surprins pe o cameră de supraveghere alături de alți doi prieteni, în mașina de lux cu care a produs tragedia. Aceștia păreau că se distrează de minune pe străzile stațiunii de la malul mării, gonind cu viteză și cu muzica la maximum prin mulțime.

Mai mult decât atât, înainte ca tânărul de 19 ani să producă accidentul mortal, acesta a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul de depistare a alcoolului. În acel moment, în mașină se aflau și Ene Mario Dorel și Damian Claudia Teodora, prietenii drogatului de la 2 Mai. Cu toate că aceștia fac parte din cazul halucinant de la malul mării, până în acest moment nu au fost nici măcar citați de oamenii legii, deci nu sunt vizați în anchetă. 

Avocatul familiei Robertei, detalii din anchetă: „Expertiza este cea mai importantă”

„S-a stabilit la ultima întâlnire pe care am avut-o cu organul de urmărire penală coordonatele expertizei tehnice auto.

În momentul de față se face expertiza și după ce vom avea expertiza făcută putem să trecem la pasul următor, respectiv să așteptăm rapoartele de necropsie pentru cei doi, rezultatele toxicologice definitive le avem.

Expertiza este cea mai importantă în dosar, o să arate direcția de deplasare, viteza de deplasare, momentul impactului, posibilitatea de evitare, era sau nu cu farurile aprinse sau stinse, dacă avea mașina o problemă tehnică”,
a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei fetei ucise în accident. 

Sursă foto: Știrile PRO TV
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni