• PRO TV
  • Viviana Sposub, de urgență, pe mâinile medicilor: „Mă copleșește durerea”. Prin ce trece fosta prezentatoare

Viviana Sposub, de urgență, pe mâinile medicilor: „Mă copleșește durerea”. Prin ce trece fosta prezentatoare

Viviana Sposub, de urgență, pe mâinile medicilor: „Mă copleșește durerea”. Prin ce trece fosta prezentatoare

Ultimele luni au fost destul de solicitante pentru Viviana Sposub, deoarece s-a despărțit de George Burcea, după aproximativ trei ani de relație. Recent, aceasta a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu unele dureri destul de mari. 

Mai exact, fosta prezentatoare are de-a face cu o afecțiune la genunchi, pe care o are de ceva vreme. În ultima perioadă, aceasta le-a spus destul de des fanilor ei din mediul online că se confruntă cu această problemă, sperând că se va rezolva.

Cu toate acestea, nu a înregistrat nicio ameliorare și a fost obligată de situație să meargă la doctor. A ales să se trateze prin intermediul terapiei acelor uscate, metodă de care nu este cea mai încântată, din cauza durerilor mari pe care le provoacă.

Fosta concurentă a emisiunii „Ferma” este convinsă că, în ciuda disconfortului mare, se va rezolva afecțiunea de la nivelul genunchiului și va putea să încheie acest capitol definitiv. 

„Procedura aceasta este destul de dureroasă, dar credeți-mă că mă ajută extrem de mult în rezolvarea problemei cu genunchiul. Puteți auzi la final ce sunete scot când mă copleșește durerea...”, a mărturisit Viviana Sposub, pe contul ei de Instagram. 

Problema de la nivelul genunchiului a apărut în urmă cu doar câteva luni, iar durerea a fost agravată de activitatea fizică pe care a continuat să o facă în mod frecvent. În momentul în care durerea a devenit mult prea grea de suportat, aceasta și-a dat seama că a greșit în ceea ce privește modul în care a pus problema și a început să lucreze pentru remedierea ei.

„De câteva luni mă confrunt cu durere de genunchi, însă am crezut că o să treacă de la sine. Am continuat să fiu activă, să merg la sală, dar durerea s-a agravat. Cei care au mai avut sau au astfel de dureri știu cât de sâcâitoare pot fi!

Nu se mai poate, am lăsat prea mult problema asta deoparte și am ajuns în punctul în care nici măcar nu mai pot să merg la sală de durere”, a scris aceasta, pe contul ei de Instagram. 

Sursa foto: Instagram viviana.sposub, Profimedia Images

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni