• PRO TV
  • O fată de 17 ani a fost abuzată și abandonată lângă șinele căii ferate din Câmpia Turzii

O fată de 17 ani a fost abuzată și abandonată lângă șinele căii ferate din Câmpia Turzii

O fată de 17 ani a fost abuzată și abandonată lângă șinele căii ferate din Câmpia Turzii

Tânăra de 17 ani a fost abuzată de un individ necunoscut în timp ce se îndrepta către un majorat, iar apoi a fost abandonată lângă șinele de cale ferată.

O fata de doar 17 ani a trăit trauma vieții sale în timp ce se îndrepta spre un majorat. Adolescenta s-a decis să meargă pe o scurtătură, moment în care a fost urmărită de un bărbat care ulterior a amenințat-o, a lovit-o, a abuzat-o, iar mai apoi a abandonat-o pe marginea unei căi ferate din Câmpia Turzii.

Fata s-a trezit după aproape o oră și a alertat autoritățile, astfel a fost preluată și dusă la spiral pentru îngrijiri de specialitate.

Din primele informații, polițiștii au audiat deja un suspect, mai exact un individ de 40 de ani care a fost surprins de camerele de supraveghere din gară, la o oră după atac.

Suspectul ar fi angajat la Domeniul Public Câmpia Turzii, companie care face lucrări de întreținere și reparații de drumuri și spații verzi. 

„Individul a urmărit-o pe adolescentă până în acest loc, la aproximativ 200  de metri de gară, unde nu există niciun stâlp de iluminat. A lovit-o și a amenințat-o cu un cuțit, iar după ce a violat-o, a abandonat-o pe marginea căii ferate. Medicii de la spitalul din Câmpia Turzii i-au îngrijit rănile și au ținut-o sub supraveghere până în zorii zilei. Au fost uimiți și ei de brutalitățile la care a fost supusă fata și i-au recomandat să meargă și la un medic legist pentru a confirma legal actele de violență.”, a declarat un reporter al unui post de știri.

Un apropiat al adolescentei a declarat că individul a observat-o pe fată când voia să traverseze calea ferată, astfel că s-a dus după ea. În acea zonă nu exista nici un corp de iluminat, iar bărbatul a profitat și a amenințat-o pe fată. 

„Din ce am înțeles, individul acesta ar fi observat-o că ea s-a angajat să treacă calea ferată. Era, din ce am auzit, cu bicicleta (agresorul- n.r.), a lăsat bicicleta și s-a luat după ea. A amenințat-o că dacă strigă sau încearcă să lovească sau din astea chiar o omoară", a spus un apropiat al victimei, potrivit sursei menționate anterior. 

Sursă foto: Shutterstock

VEZI ȘI VIDEO

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni