• PRO TV
  • Cine este Andreea Ioniță, tânăra găsită fără suflare în gara Ciulnița. Victima avea lovituri puternice la cap

Cine este Andreea Ioniță, tânăra găsită fără suflare în gara Ciulnița. Victima avea lovituri puternice la cap

Cine este Andreea Ioniță, tânăra găsită fără suflare în gara Ciulnița. Victima avea lovituri puternice la cap

Un nou caz șocant s-a petrecut de curând în Călărași. Andreea Ioniță, o tânără farmacistă în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă lângă șinele de tren din gara Ciulnița. Iată ce spun polițiștii și apropiații acesteia!

Andreea Ioniță, fiica unui polițist din Călărași, a fost găsită fără suflare pe șinele de tren, în timp ce familia o aștepta în gară. Tatăl său, împreună cu sora ei mai mică, au fost cei care i-au descoperit trupul neînsuflețit și au alertat autoritățile.

Din primele informații furnizate de anchetatori, tânăra farmacistă care a venit în orașul natal pentru a-și vizita rudele, a fost lovită puternic la cap, la aproximativ 20 de metri de Gara Ciulnița.

Cu doar câteva minute înainte de a ajunge în gară, tânăra a vorbit prin apel video cu sora ei mai mică, care o aștepta pe peron alături de tatăl lor. Cei doi s-au îngrijorat când au văzut că fata nu a coborât din tren la sosire, așa că au mers prin zonă ca să o găsească. Telefonul Andreei suna încontinu, iar sora ei i-a auzit soneria, însă a fost prea târziu. Andreea zăcea lângă șinele de tren, lovită puternic la cap.

Oamenii legii au fost sunați de către tatăl victimei, iar medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânără. Potrivit acestora, leziunea pe care o avea la nivelul capului i-a adus sfârșitul.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea.

În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Polițiștii anchetează moartea suspectă a acesteia și încă nu se știe dacă a fost vorba despre un accident sau dacă a fost ucisă. Surse din anchetă susțin că pe camerele video se vede cum tânăra aleargă spre ieșire, dar continuarea nu este încă clară.

Foto: stirileprotv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni