• PRO TV
  • Rihanna a ales un nume total neobișnuit pentru al doilea copil:„E o nebunie” Iată cum îl cheamă fiul artistei

Rihanna a ales un nume total neobișnuit pentru al doilea copil:„E o nebunie” Iată cum îl cheamă fiul artistei

Rihanna a ales un nume total neobișnuit pentru al doilea copil:„E o nebunie” Iată cum îl cheamă fiul artistei

Rihanna a adus pe lume cel de-a doilea copil în urmă cu o lună, fără să ofere prea multe detalii. Acum s-a aflat cum îl cheamă pe bebeluș.

Artista și partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, au împreună doi copii, iar mezinul familiei s-a născut în urmă cu o lună, în mare secret.

Rihanna nu a oferit detalii despre cel de-al doilea născut, însă, abia acum s-a aflat ce nume a ales vedeta pentru fiul ei.

Potrivit Daily Mail, micuțul poartă numele Riot Rose Mayers. Se pare că numele are o însemnătate aparte pentru A$AP Rocky, artistul lansând anul acesta o piesă intitulată „Riot” împreună cu Pharrell Williams.

Conform certificatului de naștere obținut, Riot s-a născut pe 1 august 2023, la Spitalul Cedar Sinai din Los Angeles, la ora 7:41 a.m.

De asemenea, cuplul a ținut să păstreze tradiția în alegerea numelor pentru copii, după ce au stabilit ca ele să înceapă cu litera „R”. Primul copil al artiștilor, născut în mai 2022, a primit numele de RZA Athelston Mayers.

Luna trecută, artista declara că simte acum că familia ei este „completă”. Potrivit People, se pare că perechea nu mai are în plan alți copii.

„Rihanna simte că familia ei este acum completă. Este ceea ce și-a dorit întotdeauna”, a declarat o sursă apropiată cuplului. 

Vedeta a vorbit în martie despre maternitate, într-un interviu acordat British Vogue. „A avea un copil deblochează, sincer, o altă latură a vieții în care acum ești în matricea cu oamenii care au deja copii. Ajungi să ai un altfel de respect pentru mame și tați. Totul se schimbă când ai un copil. O, Doamne, este feeric. Este totul. Chiar nu-ți amintești de viața de dinainte, iar acesta e cel mai nebunesc lucru din toate timpurile. Încerci să-ți amintești literalmente de asta – și există fotografii din viața mea de dinainte să nasc -, dar sentimentele, dorințele din trecut, totul, nu te mai identifici cu ele, nu îți mai permiți mental să te duci atât de departe, pentru că… Pentru că nu mai contează!”, a spus Rihanna.

Sursă foto: Instagram/ Rihanna/ A$AP Rocky

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni