• PRO TV
  • Theo Rose, mărturisiri emoționante despre fiul ei: „Sunt fericită tare”. Artista, mai împlinită ca niciodată

Theo Rose, mărturisiri emoționante despre fiul ei: „Sunt fericită tare”. Artista, mai împlinită ca niciodată

Theo Rose, mărturisiri emoționante despre fiul ei: „Sunt fericită tare”. Artista, mai împlinită ca niciodată

La jumătatea lunii iunie, Theo Rose a născut. Artista l-a adus pe lume pe micuțul Sasha și, de atunci, au început să se producă o serie de schimbări, specifice noii etape din viața ei. Antrenoarea „Vocea României” este în culmea fericirii și se simte mai împlinită ca niciodată.

Recent, Theo Rose le-a povestit celor care o urmăresc în mediul online ce se mai întâmplă în această perioadă, deoarece, din cauza programului încărcat, în ultima vreme, nu a mai reușit să țină legătura cu fanii ei foarte mult.

Perioada aceasta este una extrem de dificilă pentru ea, deoarece trebuie să se împartă între filmări și rolul de mama, iar oboseala își spune cuvântul. Cu toate acestea, oricât ar fi de extenuată, atunci când își vede și își aude copilul zâmbind, uită de tot. 

„Vă zic un lucru foarte frumos. Copilul meu, noaptea, când se trezește să mănânce, râde. Deci eu, abia deschid ochii, abia îmi dezlipesc ochii, chiaună, sunt obosită rău în perioada asta și n-am treabă, mă trezesc, îl aud, îl simt, tot.

Băi, și, când mă ridic să mă uit la el și îl văd, el râde, mă. Bă, deci n-ai cum să te mai simți obosit. Mă apuc să vorbesc cu el, nici nu știu ce vorbesc atunci, nu știu ce scot pe gură, dar râde și are un chef de viață, Doamne! Sunt bucuroasă rău de tot cu copilul ăsta! Sunt fericită tare!”, a povestit Theo Rose, pe contul ei de Instagram.

Theo iubește atât de mult să stea cu fiul ei, încât îl ia cu ea peste tot. La scurt timp după aceea, le-a mărturisit fanilor ei că a plecat la pedichiură împreună cu Sasha. Fiind un copil „cuminte”, acesta nu a creat probleme, iar singura pauză de care a avut nevoie a fost atunci când a trebuit să îl schimbe.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram I Theo Rose

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni