• PRO TV
  • Răsturnarea de situație în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai! Riscă închisoare pe viață: „Este omor calificat”

Răsturnarea de situație în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai! Riscă închisoare pe viață: „Este omor calificat”

Răsturnarea de situație în cazul lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai! Riscă închisoare pe viață: „Este omor calificat”

Vlad Pascu este cercetat, în acest moment, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, însă nu este exclus ca fapta sa să fie încadrată la omor calificat.

Familia Robertei Dragomir, tânăra pe care Vlad Pascu a omorât-o pe loc după ce a intrat cu mașina în grupul în care se afla, a cerut schimbarea încadrării juridice a faptei. Cererea a fost întocmită și trimisă de avocatul familiei Robertei, Adrian Cuculis, care le-a și explicat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia de ce șoferul drogat merită să își petreacă tot restul vieții după gratii.

„În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat. În mod normal ar trebui să fie admisă și trimis dosarul către Tribunalul Constanța. În acest caz Vlad Pascu riscă închisoarea pe viață”, a spus avocatul, potrivit unui post TV.

De asemenea, avocatul Adrian Cuculis spune că Vlad Pascu a luat decizia de a se urca la volan sub influența unui cocktail de șase droguri și de a conduce imprudent cu o viteză inimaginabilă într-o stațiune populară, în care mulți tineri preferă să circule pe străzi.

„Forma de vinovăție a culpei cu prevedere a fost cu mult depășită, în speță fiind vorba de o intenție indirectă, împrejurare ce justifică efectuarea în continuare a urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor calificat”, a mai spus avocatul familiei Robertei Dragomir.

Foto: stirileprotv

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni