• PRO TV
  • Fiica cea mica a lui Obama, în sutien pe stradă, cu țigara în mână. Sasha, departe de imaginea perfectă a mamei sale

Fiica cea mica a lui Obama, în sutien pe stradă, cu țigara în mână. Sasha, departe de imaginea perfectă a mamei sale

Fiica cea mica a lui Obama, în sutien pe stradă, cu țigara în mână. Sasha, departe de imaginea perfectă a mamei sale

Dacă Michelle Obama e un exemplu de clasă și stil,  fiicele ei preferă o abordare mai relaxată din punct de vedere al imaginii. Mai ales acum că tatăl lor nu mai este președintele SUA. Tinerele par că recuperează timpul pierdut, când erau ținute în scurt de tatăl lor.

În trecut, Malia și Sasha Obama erau date ca și contra exemplu când venea vorba despre surorile Kardashian – două fete cuminți, educate și stilate, care se țin departe de scandaluri și viața mondenă. 

Nimic greșit până aici, fiicele fostului președinte american sunt demne de toată lauda. Doar că, scăpate de sub controlul tatălui lor, cele două au dat de gustul vieții mondene și al petrecerilor. De curând, au fost surprinse la o petrecere organizată de rapperul Drake.

Au renunțat la rochiile “cuminți” impuse de stiliști, iar acum au propriul lor stil vestimentar. Sasha, în vârstă de 22 de ani, este mai îndrăzneață și nu pare că o interesează că are mereu paparazzii pe urmele ei. Tânăra absolventă a facultății din California a fost surprinsă într-un sutien de la costumul de baie și o fustă lungă, savurând o țigară. 

Fumatul e o problemă de familie, însuși Barack Obama recunoscând într-un interviu că ajunsese să fumeze și cate 10 țigări pe zi, până a reușit să se lase.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni