• PRO TV
  • S-a aflat de ce Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani: „În câțiva ani, ea dispare”

S-a aflat de ce Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani: „În câțiva ani, ea dispare”

S-a aflat de ce Leonardo DiCaprio nu are relații cu femei de peste 25 de ani: „În câțiva ani, ea dispare”

Nu doar filmele celebre în care a jucat l-au adus în atenția publicului, ci și istoria amoroasă a acestuia. În ultima vreme, DiCaprio s-a ales cu o imagine care nu îi face prea multă cinste, deoarece se desparte de iubitele sale, atunci când acestea împlinesc 25 de ani.

Multă vreme, motivul din spatele acestei decizii a fost un adevărat mister, însă, o sursă apropiată actorului a spus care este adevărul, iar informația i-a luat pe mulți prin surprindere. 

Se pare că Leonardo DiCaprio nu vrea „să se așeze la casa lui”, motiv pentru care, căsătoria și copiii nu reprezintă ceva de interes pentru el. Din punctul de vedere al acestuia, odată ce împlinesc 25 de ani, femeile încep să se gândească la familie, ceea ce nu este de interes pentru actorul din ”Titanic”.

O sursă apropiată acestuia a făcut declarații sub protecția anonimatului, mărturisind că, imediat ce o femeie începe să aibă o relație cu acesta, „timpul începe să se scurgă”

„Odată ce fetele împlinesc 25 de ani, caută mai mult. caută să se căsătorească și să se stabilească. Nu asta vrea Leo. Nu vrea o familie și nu vrea să fie în preajma unor femei care l-ar putea presa în acest sens. 

Dacă devine prea bătrână, în câțiva ani, ea a dispărut. Dacă se apropie prea mult, în câțiva ani, ea dispare. A îmbătrânit, dar gusturile lui nu au îmbătrânit deloc”, a mărturisit sursa respectivă, pentru New York Post.  

Motivul din spatele relațiilor încheiate au dat naștere multor comentarii și nu puține au fost numărul celor negative. Internauții sunt revoltați, supărați sau dezgustați de gândirea acestuia, fiind convinse că ceva nu este în regulă cu DiCaprio.

„Nu pare să fi dobândit vreo maturitate emoțională cu atitudinea lui față de relații ca fiind atât de disponibile”, „Cu cât îmbătrânește, cu atât este mai înfiorător. Ce este despre el pe care femeile de vârsta lui îl văd în el și refuză să se întâlnească cu el?”, au fost câteva dintre comentariile împotriva actorului. 

Zilele trecute, Leonardo DiCaprio a fost surprins sărutându-se cu Vittoria Ceretti, 25 de ani, într-un club de noapte din Ibiza, Spania. 


Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni