• PRO TV
  • Drake a arătat câte sutiene a primit de la admiratoarele sale, la concerte

Drake a arătat câte sutiene a primit de la admiratoarele sale, la concerte

Drake a arătat câte sutiene a primit de la admiratoarele sale, la concerte

Admiratoarele lui Drake pleacă de la concertele artistului cu multe amintiri, dar fără sutiene. Cântărețul și-a făcut publică impresionanta colecție de sutiene aruncate de femei pe scenă în timpul turneului muzical din ultimele luni.

Nu le-a numărat nimeni, dar sunt câteva sute. Drake are o colecție impresionantă de sutiene, piese vestimentare care au stat cândva pe admiratoarele sale. 

Înflăcărate de prestația sa pe scenă, femeile care îl adoră pe Drake au renunțat la sutiene în timpul concertelor susținute de cântăreț în ultimele luni.

Artistul a postat pe Instagram o imagine cu suvenirurile sale, pentru care le-a mulțumit admiratoarelor.

Căutată de Playboy după ce Drake a făcut-o cunoscută

Una dintre admiratoarele sale a fost mai norocoasă decât zecile de mii de femei care au fost la concertele sale. După ce și-a aruncat sutienul pe scenă, în timpul concertului susținut de Drake la New York în iulie 2023, Veronica Olivia Correia (21 de ani) a avut parte de supriza vieții ei.

Drake a cerut echipei sale să o găsească imediat pe posesoarea sutienului mărimea 36G. Și a găsit-o, la fel și revista Playboy, care i-a oferit un contract pe loc.

Și Drake a vrut să o cunoască mai bine pe Veronica. Artistul a distribuit momentul video pe contul său de Instagram, arătându-se amuzat de gestul tinerei.

A râs, apoi eu i-am scris că dețin o cafenea și l-am întrebat dacă îi place cafeaua și cum să fie. Mi-a răspuns că-i place cu gheață și cu zahăr”, s-a confesat Veronica într-un podcast. Păstrează legătura cu Drake și azi.

Fotografii: @champagnepapi/@olivia.veronica.corr

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni