• PRO TV
  • Îți mai aduci aminte de „Mârlanu” din Trăsniți în NATO? Uite ce face acum Toni Ionescu

Îți mai aduci aminte de „Mârlanu” din Trăsniți în NATO? Uite ce face acum Toni Ionescu

Îți mai aduci aminte de „Mârlanu” din Trăsniți în NATO? Uite ce face acum Toni Ionescu

Toni Ionescu a devenit celebru datorită rolului său în serialul „Trăsniți în NATO”, însă s-a retras din televiziune înaintea începerii pandemiei de Covid-19, iar oamenii se întreabă ce mai face acum. Viața actorului s-a schimbat și nu o să crezi cu se se ocupă astăzi!

Toni Ionescu a luat o pauză de la televiziune, asta după ce producătorii serialului „Trăsniți în NATO” au oprit filmările din cauza pandemiei de Covid-19. Ulterior, actorul cunoscut și sub numele de „Mârlanu”, și-a încercat norocul în lumea teatrului, însă nu a avut prea multe de câștigat.

Deși s-a pregătit să joace pe scenă în piesa „Experimentul”, Toni Ionescu nu a mai apucat, asta din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În urmă cu mai mult timp, Toni Ionescu a fost invitat în platoul emisiunii „La Măruță” și nu a venit singur, ci cu fiica sa, Crenguța. Actorul a mărturisit la vremea respectivă că a decis să activeze în mediul online, așa că și-a deschis un canal de YouTube intitulat „Toni Ionescu”, acolo unde, spune el, face „tot felul de scenete”.

Fiica actorului, Crenguța, îi seamănă leit, mai ales când vine vorba despre umor. Tânăra a dezvăluit că îi place să facă oamenii să râdă, exact așa cum a făcut și tatăl său atâția ani.

„Simt că sunt construită să fac oamenii să râdă, dar nu știu dacă pot să fac o carieră din asta. Îmi place să fac oamenii să râdă, să fac pe toată lumea să se simtă bine”, a spus Crenguța.

Pe de cealaltă parte, tatăl său a mărturisit că tânăra are teamă de public și, cu toate că a încercat să o ia cu el la unul dintre show-urile de stand-up comedy pe care le face, aceasta a refuzat.

„Are teamă de public și am vrut să o iau cu mine să facă stand-up și a zis că nu, că se trezește în fața camerei și se pierde”, a mai dezvăluit, în final, Toni Ionescu.



Foto: Facebook, Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni