• PRO TV
  • Iulia Sălăgean, mesaj tranșant pe internet, după ce s-a zvonit că Flavius Nedelea ar fi dat-o afară din restaurantul lui

Iulia Sălăgean, mesaj tranșant pe internet, după ce s-a zvonit că Flavius Nedelea ar fi dat-o afară din restaurantul lui

Iulia Sălăgean, mesaj tranșant pe internet, după ce s-a zvonit că Flavius Nedelea ar fi dat-o afară din restaurantul lui

Iulia Sălăgean a rupt tăcerea și a vorbit  despre separarea de Flavius Nedelea. Ce a spus blondina, după ce s-a zvonit că afaceristul ar fi dat-o afara din restaurantul lui?

Fosta soție a lui Alex Bodi a reacționat în mediul online, după ultimele declarații făcute de Flavius Nedelea. 

Dacă în urmă cu puțin timp, Iulia Sălăgean și Flavius Nedelea anunțau că formează un cuplu și că se înțeleg foarte bine, se pare că idila lor nu a durat prea mult, iar lucrurile nu s-au încheiat între ei tocmai bine.

S-a zvonit că blondina ar fi fost data afara de Flavius Nedelea din restaurantul lui într-un mod foarte urât. Deși nu au spus lucruri concrete, ei bine, este de la sine înțeles că lanțul de iubire s-a rupt, având în vedere că fotografiile pe care le aveau împreună au fost șterse din mediul online.

Flavius Nedelea a oferit prima reacție, după ce s-a speculat că nu mai formează un cuplu cu fosta lui Alex Bodi:

„Nu vreau acum nici să confirm, nici să infirm! Ați observat și dumneavoastră însă că nu mai avem fotografii pe rețele împreună. Așa că trageți concluzia... Când va veni timpul, voi vorbi mai multe despre asta”, a declarat Flavius Nedelea, pentru click.ro.

După mărturisirile făcute de afacerist, Iulia Sălăgean nu s-a mai abținut și a reacționat și ea în mediul online. Mesajul postat de ea pe Instagram, la story, i-a dus pe fani imediat cu gândul că este un mesaj cu sub înțeles pentru fostul ei partener.

„Omul dă ce are în suflet.”, a fost mesajul scris de Iulia Sălăgean, pe InstaStories.

Sursă foto: Facebook/ Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni