• PRO TV
  • Andreea Marin a dat cărțile pe față despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu: „S-a tot ţinut de mine”

Andreea Marin a dat cărțile pe față despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu: „S-a tot ţinut de mine”

Andreea Marin a dat cărțile pe față despre rivalitatea dintre ea și Mihaela Rădulescu: „S-a tot ţinut de mine”

În trecut, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost măritate cu același bărbat, urmând o rivalitate binecunoscută între ele. În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a vorbit despre situația dintre ele două, precizând că nu și-a dorit niciodată să se ajungă în acest punct.

Andreea Marin a vorbit deschis despre rivalitatea care a luat naștere, în urmă cu mulți ani, între ea și Mihaela Rădulescu. Aceasta susține că a încercat, de-a lungul timpului, să scape de ea, dar nu a rueșit, motiv pentru care, încearcă să se abțină de la comentarii, pentru a nu pune paie pe foc.

Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi.

E mai bine să fiu diplomată şi să tac. Am tot încercat să scap de această rivalitate, dar s-a tot ţinut de mine”, a mărturisit aceasta, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

De șase ani, Andreea Marin are o relație cu Adrian Brâncoveanu, relație pe care o ține departe de mediul online. Deși se înțeleg foarte bine și se completează unul pe altul perfect, cei doi nu au de gând să ajungă în fața altarului, lucru greu de înțeles pentru unele persoane.

În cadrul unui interviu acordat pentru o emisiune televizată, Andreea Marin a mărturisit că nu face acest pas, deoarece nu actul este cel care ține oamenii aproape. În urma experiențelor mai puțin plăcute prin care a trecut, fosta prezentatoare a învățat să se bazeze pe alte lucruri și nu pe cele tradiționale, precum căsătoria.

„Nu e ceva în care să nu fi crezut vreodată (n.r. căsătoria). Una e să n-ai o potrivire și să n-ai norocul ăsta și alta e să crezi sau să nu crezi într-o instituție. Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe ... nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii”, a declarant aceasta.
 

Sursa foto: Instagram I mihaelaradulescuschwartzenberg, Facebook I Andreea Marin

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni