• PRO TV
  • Un polițist a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului și a accidentat o femeie

Un polițist a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului și a accidentat o femeie

Un polițist a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a alcoolului și a accidentat o femeie

În ultima perioadă au existat din ce în ce mai multe cazuri în care oamenii urcă la volan sub influența alcoolului sau a drogurilor. După cazul tragic de la 2 Mai, unde Vlad Pascu a omorât doi tineri din cauza consumului de substanțe interzise, acum un polițist din Caracal a lovit o femeie, după ce a condus drogat și băut.

Un polițist în vârstă de 21 de ani, agent la Poliția Transporturi din Constanța, a fost autorul unui accident în care a lovit cu mașina o femeie de 33 de ani pe o stradă din Caracal. Acesta, la momentul impactului, consumase alcool, amfetamină și canabis, iar imediat după tragedie a încercat să scape de consecințe, mințind oamenii legii. 

Autorul faptei le-a spus anchetatorilor că la volanul mașinii se afla o femeie de 24 de ani.

„În jurul orei 05:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt”, a transmis IPJ Olt inițial.

Ulterior, după ce au făcut mai multe verificări, oamenii legii au constatat că la volanul autoturismului se afla chiar polițistul din Constanța.

„Întrucat a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat altă persoană decât cea indicată inițial, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 21 de ani din municipiul Caracal”, a transmis Șerban Claudiu, polițist în Olt. 

Poliția Rutieră din Olt l-a testat pe tânărul de 21 de ani cu aparatele de depistare a drogurilor și a alcoolului, iar rezultatele au ieșit pozitive la ambele. Potrivit IPJ Olt,  a fost depsitat pozitiv la canabis și amfetamină, iar aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat

Femeia de 33 de ani a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, iar Poliția a întocmit un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Victima a fost transferată de urgență la Spitalul din Slatina:

„Are fracturi cu deplasare, cominutive, adică osul este spart, deplasat. Este o lovitură destul de puternică. Vor fi necesare intervenții chirurgicale”, a transmis Mihai Postelnicu, reprezentant al Spitalului Municipal Slatina, potrivit Știrile PRO TV. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni