• PRO TV
  • Locul apropiat de România în care au fost văzute OZN-uri. Șeful Pentagonului a recunoscut existența acestora

Locul apropiat de România în care au fost văzute OZN-uri. Șeful Pentagonului a recunoscut existența acestora

Locul apropiat de România în care au fost văzute OZN-uri. Șeful Pentagonului a recunoscut existența acestora

După multe teorii legate de existența OZN-urilor, șeful Pentagonului a recunoscut că acestea au fost văzute „peste tot în lume”, iar unul dintre locurile în care au fost reperate este chiar în apropiere de România.

Guvernul Statelor Unite ale Americii a publicat o fotografie cu harta locurilor în care obiectele zburătoare neidentificate au fost observate, iar un „punct fierbinte” îl reprezintă chiar Japonia. Însă, dacă ne luăm după harta făcută publică, acestea au fost reperate și în Irak, Dubai și Doha. 

Mai mult decât atât, prezența acestora a fost raportată și în: Nagasaki, Iinomachi, Hiroshima, Charlotte, Miami, Los Angeles, Atlanta și San Francisco.

Deși guvernul american este cunoscut pentru discreția vis-a-vis de acest subiect, Departamentul Apărării a confirmat prezența OZN-urilor, menționând chiar o prezență amplă în anumite zone ale lumii. Harta a dezvăluit locurile în care au fost reperate cele mai multe OZN-uri, între anii 1996 și 2023.

Harta a fost făcută publică la scurt timp după ce șeful Pentagonului a recunoscut, în mod public, existența acestora. Mai mult decât atât, dr. Sean Kirkpatrick, directorul Biroului de Rezolvare a Anomaliilor din toate domeniile (AARO) al Pentagonului, a precizat: „Vedem aceste ['sfere metalice'] peste tot în lume și le vedem făcând manevre aparente foarte interesante”.

Harta face parte dintr-un document de cinci pagini, ”UAP Reporting Trends”, publicat pe un site dedicat existenței OZN-urilor: „Acest site va furniza informații, inclusiv fotografii și videoclipuri, despre cazurile rezolvate de PAU, pe măsură ce acestea sunt declasificate și aprobate pentru a fi făcute publice”.

Potrivit Japan Times, în luna iunie a acestui an, câteva imagini ralizate în Fukushima și în Kobe au fost publicate de către International UFO Lav și descrise ca fiind „probabile OZN-uri”.

În decurs de un an, Japonia a primit aproximativ 500 de rapoarte cu privire la existența obiectelor zburătoare neidentificate, atât din partea locatarilor săi, cât și de la cei din străinătate, relatează Daily Mail.

Sursa foto: AARO/Departament of Defense

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni