• PRO TV
  • „Fratele” monstrului din Loch Ness, văzut într-un lac, în China: „O creatură lungă, argintie”

„Fratele” monstrului din Loch Ness, văzut într-un lac, în China: „O creatură lungă, argintie”

„Fratele” monstrului din Loch Ness, văzut într-un lac, în China: „O creatură lungă, argintie”

O creatură ciudată, cu o lungime de 15 m, a fost observată în Lacul Tianchi, în nord-vestul Chinei, la finalul lunii august. Conform lui Li, femeia care ar fi văzut creatura, aceasta ar fi ieșit la suprafața lacului, unde a înotat câțiva metri.

Li a mărturisit, conform Daily Mail, că, inițial, a auzit un zgomot care părea să vină de la un pește care se lovea de apă, în timp ce ieșea la suprafață. După ce s-a uitat mai atent, a observat că, de fapt, era o creatură de peste zece metri lungime.

„La început, am crezut că ar putea fi mai mulți pești, dar, la o inspecție mai atentă, era doar o creatură lungă, de culoare argintie. Părea că ar putea avea o lungime de aproximativ 15 metri”, a declarat aceasta presei locale.

Pentru a arăta că are dreptate, femeia chiar a filmat momentul în care ceva înoată la suprafața apei, în mod regulat și cu o viteză destul de mare. Înainte de a ieși la suprafață, „monstrul” a provocat o serie de valuri.

În ciuda insistențelor femeii, personalul din zonă a declarat că nu se poate pronunța în ceea ce privește identitatea creaturii misterioase, deoarece filmarea nu este clară, iar detaliile oferite de Li nu au ajutat nici ele foarte mult.

Cu toate acestea, personalul a recunoscut că nu este prima dată când aude despre existența unei creaturi în lacul cu pricina, deoarece și alți turiști, de-a lungul timpului, au sesizat-o. Și în cazul lor, ca și în cazul lui Li, detaliile și dovezile nu au fost suficient de concludente.

„Imaginația este destul de vie. Sperăm că există, cu adevărat, o creatură acvatică, ce poate satisface curiozitatea tuturor, dar este greu de spus dacă există sau nu”, au declarat oamenii din zonă.

Una dintre relatările cu privire la existența unei creaturi, în Lacul Tian Chi, lângă Muntele Changbai, din provincia Jilin, a avut loc în anul 2020. Locul cu pricina are aceeași încărcătură mistică precum Loch Ness, crezându-se că un monstru subacvatic există în ambele lacuri.

Xiao Yu, îngrijitorul muntelui, a relatat, pentru MailOnline, că și el a văzut creatura, în timp ce făcea o plimbare prin acel loc. Prima apariție raportată a avut loc în anul 1962 și, de atunci, numărul celor care au spus că au văzut monstrul a ajuns la câteva zeci.

Sursa video: Captură video I Mail One

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni