• PRO TV
  • Daniel Mischie, cheia succesului în business. Trei lucruri de care fiecare antreprenor ar trebui să țină cont

Daniel Mischie, cheia succesului în business. Trei lucruri de care fiecare antreprenor ar trebui să țină cont

Daniel Mischie, cheia succesului în business. Trei lucruri de care fiecare antreprenor ar trebui să țină cont

Daniel Mischie este unul dintre noii investitori de la Imperiul Leilor, sezonul al patrulea. Cu o experiență de 30 de ani, CEO-ul grupului City Grill a dezvăluit care este cheia succesului în business.

Daniel Mischie se alătură noului sezon al emisiunii Imperiul Leilor, cu o experiență și o cunoaștere de excepție, pe care își dorește să le transmită mai departe, afaceristul este pregătit să dea startul investiților, însă, nu înainte să împărtășească celor de acasă care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să se țină cont într-o afacere de succes.

Noul investitor de la Imperiul Leilor are în spate o carieră solidă, care se întinde pe trei decenii. Înainte să devină CEO-ul grupului City Grill, o afacere ce presupune 23 de restaurante, 1500 de angajați și peste 12 mii de clienți pe zi, Daniel Mischie a lucrat în industria ospitalității în toate departamentele posibile. 

Astăzi, Daniel este și unul dintre cei trei proprietari ai grupului de restaurante „City Grill”, alături de Dragoș Petrescu și familia Alecu. 

”În 30 de ani de cariera am avut atât reușite, cât si eșecuri din care am avut de învățat. Pentru mine, cea mai bună metoda de a învăța a fost practica. Succesul nu vine peste noapte, ai nevoie de perseverenta”, a scris Daniel Mischie, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Daniel Mischie le-a împărtășit internauților care sunt 3 cele mai importante lucruri pe care le-a învățat în cei 30 de ani de carieră:

„Alege-ți foarte bine partenerii/ Muncește foarte mult/ Bucură-te de succes”, a spus Daniel Mischie.

Prima ediție a noului sezon Imperiul Leilor se va difuza simultan pe PRO TV și VOYO, din 19 septembrie, iar ediția a doua este disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Sursă foto: PRO TV/ Instagram/ Daniel Mischie

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni