• PRO TV
  • Deea Maxer și Robert Drilea au planuri de nuntă. Artista a spus adevărul despre perioada în care au început relația

Deea Maxer și Robert Drilea au planuri de nuntă. Artista a spus adevărul despre perioada în care au început relația

Deea Maxer și Robert Drilea au planuri de nuntă. Artista a spus adevărul despre perioada în care au început relația

După ce a fost acuzată că l-a înșelat pe Dinu Maxer cu Robert, actualul ei iubit, Deea Maxer nu doar că a spus de când sunt împreună, ci a vorbit și despre planurile de viitor pe care le au împreună în ceea ce privește nunta.

Deea Maxer și Robert Drilea sunt împreună de cinci luni, relația lor luând naștere la câteva săptămâni după separarea de Dinu. Cu toate acestea, lucrurile evoluează foarte repede între ei și, deja, vorbesc despre nuntă. 

În ciuda faptului că relația lor a început într-o perioadă dificilă pentru Deea, lucrurile s-au așezat frumos pentru ei și ambii luptă în relație, pentru a o duce cât mai departe. Cu toate acestea, niciunul nu grăbește pașii în această direcție și lasă totul să vină de la sine. 

„Este devreme să vorbim despre detalii de genul acesta în mod public, însă, ca orice cuplu care se dedică relației, ca orice parteneri care își doresc un viitor împreună, iar amândoi ne dorim relații serioase, da, am vorbit despre multe legate de viitorul nostru, dar să vedem. 

Lăsăm timpul să decidă. Avem abia cinci luni împreună, așa că este mult prea devreme să vorbim despre lucruri ca și o căsătorie”, a spus Deea Maxer, conform Spynews.

De curând, Robert Drilea și-a aniversat ziua de naștere, iar Deea Maxer i-a organizat o petrecere surpriză. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți au mers în Dubai, într-o scurtă vacanță, unde au petrecut clipe frumoase împreună.

Vacanța a fost chiar cadoul ei pentru ziua lui de naștere, spunând că și-a dorit foarte mult această vacanță și, la doar câteva ore după ce i-a spus despre ce este vorba, erau în avion.

„A fost o vacanță reușită, pe care mi-am dorit-o foarte mult. A fosty, mai exact, un cadou pentru aniversarea lui Robert. Am reușit să-l surprind, pentru că a fost o vacanță surpriză. Aaflat de ea seara, iar, a doua zi, am plecat.

Am stabilit totul în detaliu și am profitat de faptul că și cei mici erau în vacanță, așa că, mami a avut un concediu bine meritat, după o vară în care a muncit și a fost în permanență cu Maysa (n.r. fiica ei)”
, a mai povestit Deea Maxer.

Sursa foto: Instagram I deeamaxeroficial

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni