• PRO TV
  • Supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai, primele declarații despre tragedie: „Un eveniment traumatizant”

Supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai, primele declarații despre tragedie: „Un eveniment traumatizant”

Supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai, primele declarații despre tragedie: „Un eveniment traumatizant”

Accidentul de la 2 Mai în care un tânăr s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de 8 persoane, două dintre ele pierzându-și viața, a făcut înconjurul presei! Vlad Pascu se află în acest moment în arest, trecând prin stări de nervozitate din cauza sevrajului. 

Autoritățile au dat drumul anchetelor cu privire la cazul tragic de la 2 Mai, unde Roberta și Sebi și-au pierdut viața din cauza teribilismului unui șofer drogat. În acest moment, oamenii legii încearcă să facă toate demersurile posibile ca Vlad Pascu să primească pedepsa cuvenită pentru faptele sale. 

Doi dintre supraviețuitorii accidentului de la 2 Mai au fost deja anchetați și au oferit primele declarații cu privire la tragedia prin care au trecut. Avocatul acestora a dezvăluit pentru DIGI24 că una dintre tinerele lovite de Vlad Pascu a explicat punctual cum s-a desfășurat calvarul și ce a simțit imediat după impactul puternic. Mai mult decât atât, acum s-a aflat în ce stare se află victimele șoferului drogat, unul dintre ei având nevoie de recuperare aproximativ 3-4 luni:

„Au declarat că au fost acroșați de o mașină care a venit dinspre Vama Veche către 2 Mai. După ce s-au dezmeticit și-au dat seama că au fost victime în accident și că șoferul a fugit. A fost un eveniment traumatizant pentru ei, și-au văzut prietenii răniți, decedați, au văzut imagini de nedescris. Fizic, unul e bine, iar altul are mâna fracturată și va avea nevoie de recuperare în jur 3-4 luni”, a spus avocatul celor doi pentru sursa citată. 

Avocatul a fost întrebat de jurnaliști dacă părinții victimelor au fost contactați de familia Pascu, iar răspunsul a fost unul negativ:

„Nu cred c-au fost contactate de părinții băiatului, că dacă s-ar fi întâmplat asta, mi-ar fi spus”, a adăugat avocatul pentru sursa citată. 

Amintim faptul că pe data de 19 august 2023, un tânăr de 19 ani - Vlad Pascu - s-a urcat drogat la volanul mașinii sale de lux și a lovit din plin un grup de 8 persoane. Două dintre acestea, Roberta și Sebi, și-au pierdut viața în urma impactului puternic. În acest moment tânărul se află în arest și este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni