• PRO TV
  • Dana Roba, acuzată că a folosit banii pentru operații, pentru a-i lua mașină iubitului: „20.000 de euro”

Dana Roba, acuzată că a folosit banii pentru operații, pentru a-i lua mașină iubitului: „20.000 de euro”

Dana Roba, acuzată că a folosit banii pentru operații, pentru a-i lua mașină iubitului: „20.000 de euro”

Conflictele dintre fosta soție a lui Nicolae Guță și Dana Roba s-au reaprins, după ce Narcisa a acuzat-o pe aceasta că, din banii pe care i-a primit din partea oamenilor pentru operații, i-a cumpărat mașină celui care i-a fost amant.

De când Dana Roba și-a oficializat relația cu actualul iubit, s-a lovit de numeroase critici din partea mai multor persoane, inclusiv din partea Narcisei Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță. Aceasta îi aduce acuzații grave make-up artistului, după ultima achiziție a Danei Roba.

Narcisa a spus, în mediul online, că Dana Roba este o mincinoasă, deoarece nu l-a cunoscut pe Beniamin când se afla în spital. Conform spuselor Narcisei, bărbatul ar fi avut o relație cu aceasta de mai multă vreme, până ca tragedia să aibă loc, lucru pe care a încercat să îl ascundă.

Mai mult decât atât, aceasta susține că fosta soție a lui Daniel Balaciu i-a păcălit pe urmăritorii săi să îi dea bani, pentru a se putea opera în urma rănilor suferite, doar că, prin intermediul banilor primiți, i-a cumpărat o mașină lui Beniamin.

„Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat 20.000 de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții”, a mărturisit Narcisa.

Dana Roba a auzit și ea ce a spus fosta soție a lui Nicolae Guță, dar a preferat să fie rezervată și să nu facă prea multe declarații în acest sens. Make-up artistul a mărturisit că nu are TikTok, rețeaua de socializare pe care Narcisa a făcut anunțul, menționând că nici nu își dorește să spună ceva legat de aceste acuzații.

De când a anunțat că este implicată într-o nouă relație, Dana Roba a primit multe mesaje de susținere, dar au fost și persoane care nu au crezut în versiunea prezentată de aceasta, declarând că, mai mult ca sigur, relația dintre ea și Beniamin a început mai devreme decât a fost anunțată. 

Sursa foto: Instagram I danielarobamakeupartist

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni