• PRO TV
  • Încă un rănit în urma exploziei de la Crevedia a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la cinci

Încă un rănit în urma exploziei de la Crevedia a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la cinci

Încă un rănit în urma exploziei de la Crevedia a murit. Bilanțul deceselor a ajuns la cinci

Ministerul Sănătății a anunțat, marți dimineață, că încă o persoană rănită în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia s-a stins din viață.

Unul dintre angajații nepalezi ai stației GPL din Crevedia, care era internat la Spitalul Bagdasar Arseni, a murit marți dimineață, pe data de 5 septembrie.

Bărbatul se număra printre cele trei victime care nu au putut fi internate în spitalele din străinătate, deși avea arsuri de peste 90% din suprafața corpului, potrivit ultimelor informații transmise de Ministerul Sănătății.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar Arseni” București încă unul din pacienții aflați în stare foarte gravă de la începutul internării și care avea un prognostic rezervat.

Acesta era de origine nepaleză și avea arsuri de peste 90% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, a fost anunțul transmis de Ministerul Sănătății.

Bilanțul deceselor în urma tragediei de la Crevedia s-a ridicat la cinci. Un număr de 14 persoane rănite se află internate în spitalele din București, iar alte 12 în străinătate.

Foto: Semnal.EU Facebook, stirileprotv.ro

Vezi și: Doneză sânge pentru victimele exploziilor de la Crevedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni