• PRO TV
  • Ce se întâmplă în acest moment cu mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai

Ce se întâmplă în acest moment cu mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai

Ce se întâmplă în acest moment cu mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat accidentul de la 2 Mai

Vlad Pascu se află în continuare în spatele gratiilor, după ce în cursul dimineții de 19 august 2023 s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-și viața în urma impactului puternic. Cu toate că tânărul de 19 ani provine dintr-o familie bogată, părinții lui nu l-au vizitat niciodată de când se află în arest. 

Vlad Pascu este tânărul care în urmă cu aproximativ 3 săptămâni s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe interzise și a provocat un accident extrem de grav, la 2 Mai. Imediat după tragedie, acesta a fugit de la fața locului, fără a se gândi la consecințe. Câteva minute mai târziu, polițiștii l-au prins în Vama Veche și l-au arestat, în acest moment fiind acuzat de omor din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența substanțelor psihoactive. 

În tot acest timp, deși Vlad Pascu se află în spatele gratiilor, părinții lui nu l-au vizitat. Potrivit surselor externe, tatăl tânărului de 19 ani a părăsit țara, iar mama lui a plecat de acasă și se ascunde de ochii jurnaliștilor. Mai mult decât atât, femeia ar fi preferat să dispară și din atenția vecinilor deoarece o criticau pentru faptele fiului său:

„Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit.Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni. S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO. 

Mama lui Vlad Pascu, Miruna, este o femeie de afaceri care activează de mulți ani în domeniul imobiliarelor și are pe numele său aproximativ 300 de locuințe. Deși banii nu sunt o problemă, aceasta este cea care nu a fost de acord ca fiul ei să fie închis la dezintoxicare, fiind de părere că băiatul ei va înceta să practice aceste obiceiuri dacă va primi tot ce își dorește. 

Sursă foto: Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni