• PRO TV
  • Moni si Iri au nevoie de consiliere psihologica! Afla de ce!

Moni si Iri au nevoie de consiliere psihologica! Afla de ce!

Moni si Iri au nevoie de consiliere psihologica! Afla de ce!

La Happy Hour a fost invitat, din nou psihologul Hanibal Dumitrascu care a dezbatut cazul fostei familii Columbeanu, dar si cat de mult sufera cea mica din cauza razboiului alimentat in permanenta de Irinel si Monica.

Psihologul a marturisit ca la tot acest razboi contribuie si publicul care este devoratorul cel mai mare al acestui subiect. "Doi oameni care puteau sa bucure de fericire fac tiganeala asta. Acest copil care pur si simplu nu mai intelege ce este in jurul sau", a spus Hanibal Dumitrascu.

Cat despre Iri, psihologul a dezvaluit: "Aproape ca traieste voluptatea esecului personal. Domnul Columbeanu traieste sa se simta bine in pielea propriului personaj. Aceasta descindere la Parlament tradeaza ambitiile secrete ca ar vrea sa intre in politica".

Domnul psiholog a mai adaugat in finalul discutie cu Maruta: "Toata familia Columbeanu are nevoie de consiliere psihologica. Irina Columbeanu este o persoana care se maturizeaza spunand in felul ei ca nu vrea sa se transforme intr-un om mare si de asta o data vrea la mama si apoi la tata".

Urmareste materialul video cu explicatiile complete ale psihologului Hanibal Dumitrascu!






Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni