• PRO TV
  • Proprietarii stației GPL Crevedia, decizie în legătură cu refacerea caselor distruse de explozii

Proprietarii stației GPL Crevedia, decizie în legătură cu refacerea caselor distruse de explozii

Proprietarii stației GPL Crevedia, decizie în legătură cu refacerea caselor distruse de explozii

Proprietarii firmei FLAGAS, care dețin stația GPL de la Crevedia, au decis ce vor face în privința caselor distruse de exploziile din 26 august. Cei doi acționari ai companiei au informat deja primăria din localitate.

Ionunț Doldurea și partenerul său de afaceri, Cosmin Stîngă, au informat Primăria Crevedia că vor acoperi cheltuielile aferente refacerii caselor afactate de exploziile survenite la stația GPL din localitate. Într-o adresă remisă primarului Florin Petre, cei doi acționari au anunțat că-și asumă costurile reparațiilor locuițelor celor afectați.

Reiterăm intenţia societăţii FLAGAS SRL de a suporta costurile ocazionate cu aducerea imobilelor afectate la starea lor iniţială în cel mai scurt timp, sens în care precizăm faptul că am procedat la încheierea unui acord cu societatea BAMBAM Construction SRL ce are ca obiect efectuarea lucrărilor de proiectare, reconstruire, consolidare, amenajare, precum şi orice alt tip de lucrări specifice domeniilor de proiectare şi construcţii ce se dovedesc a fi necesare în vederea aducerii la starea iniţială a tuturor imobilelor afectate”, se arată în mesajul transmis primăriei.

Cei doi proprietari ai companiei au dezvăluit că au plătit deja un avans firmei menționate pentru executarea lucrărilor în regim de urgență.

Dovada bunei noastre credinţe este susţinută atât de încheierea acordului mai sus menţionat, cât şi de plata avansului lucrărilor ce urmează a fi prestate, astfel cum rezultă din cadrul celor ataşate prezentei comunicări. Desigur, efortul nostru este necesar a fi îngăduit de către persoanele păgubite, fiind totodată esenţial sprijinul dumneavoastră în vederea stabilirii condiţiilor şi contextului prin care demersurile societăţi FLAGAS SRL pot fi concretizate”, mai scriu aceștia.


 

Sprijin de la guvern pentru localnici

Anterior, Guvernul României a anunțat alocarea unor sume din fondul de urgență al premierului pentru acoperirea cheltuielilor cu refacerea caselor și cu acoperirea costurilor de transport, de cazare, de masă și altele neprevăzute, pe perioada spitalizării răniţilor în țară și străinătate.

Concomitent, Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat un sprijin financiar de 335.000 de lei pentru victimele exploziilor de la Crevedia.

Patru oameni au murit după exploziile de la stația GPL Crevedia și peste 50 au fost răniți. 12 persoane, care au suferit arsuri pe 40% din suprafața corpului, au fost trimise la clinici din străinătate pentru tratarea lor de urgență. Alte peste 40 sunt internate în spitalele din București.

Fotografii: Semnal.EU Facebook

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni