• PRO TV
  • Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu și soțul ei nu arată chipul copiilor: „Am convingerea”

Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu și soțul ei nu arată chipul copiilor: „Am convingerea”

Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu și soțul ei nu arată chipul copiilor: „Am convingerea”

Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, se numără printre părinții care au ales să nu arate fața copiilor pe rețelele de socializare. Deși unii îi condamnă pentru alegerea făcută, alții îi felicită, iar soțul prezentatoarei a explicat motivul pentru care au luat această decizie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinți de băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. Viața lor de cuplu s-a schimbat complet de când au apărut cei mici și au devenit mai atenți la cât și la ceea ce expun în mediul online.

Întrebat, în nenumărate rânduri, de ce nu le arată fața celor mici, Radu Vâlcan a declarat că acest lucru se va întâmpla doar atunci când micuții își vor dori acest lucru, întrucât copiii au venit pe lume, deoarece ei au vrut asta și nu își dorește ca el și Adela să ia decizii în locul lor.

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă. 

Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct!”, a mărturisit acesta.

În ultima vacanță de familie, Adela Popescu a decis să se bucure de puțin timp pentru ea, căci, imediat ce avea să se întoarcă în București, revenea și rutina aglomerată pe care o știe foarte bine. Ajutorul de nădejde a venit din partea bunicilor, care au stat cu copiii, au făcut tot felul de activități și, în acest fel, Adela a putut să fie, pentru o perioadă, doar „femeie” și, apoi, și mamă a trei copii.

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, aceasta și-a asigurat fanii că cei mici nu s-au simțit abandonați, deoarece au fost prea ocupați să se joace, iar cei care au avut grijă de ei au fost din familie.  


Sursa foto: Instagram I adela_popescu

VEZI ȘI VIDEO 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni