• PRO TV
  • Silviu Mircescu, actorul din serialul "Clanul", interviu la "Vorbește lumea"

Silviu Mircescu, actorul din serialul "Clanul", interviu la "Vorbește lumea"

Silviu Mircescu, actorul din serialul "Clanul", interviu la "Vorbește lumea"

Silviu Mircescu, actorul care îi dă viață tot lui...Silviu în serialul "Clanul", a venit la Vorbește lumea și a povestit despre începutul noului sezon din "Clanul."

Acesta a dezvăluit:

"Silviu din Clanul face foarte bine, m-ai  lăsat la sfârșitul sezonului 2 cu acea captură de stupefiante. Următorul sezon nu se compară cu nimic din ce ați văzut până acum. E plin de acțiune, apar personaje noi, sunt răsturnări de situație. (...) Personajul meu gândește foarte mult, mai mult decât în cele două sezoane și i se dă o misiune foarte importantă."


Despre viața creată în afara platoului de filmare de la "Clanul", a povestit:

"Acum sunt fericit că începe stagiunea la teatru, vă aștept la teatru. (...) Toamna aceasta aș vrea să stau pe acasă când se doarme. În rest, să muncim."

CLANUL, serialul fenomen de la PRO TV care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură, revine pe micile ecrane în această toamnă! Actorii tăi preferați sunt pe cale să îți bucure d CLANUL va avea premiera luni, 11 septembrie, de la 20.30, simultan pe PRO TV și VOYO. in nou serile cu povește învăluite în mister și secrete de familie!   

Foto: Captură Vorbește lumea 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni