• PRO TV
  • Ce fiică superbă are Felix Pătrășcanu de la Imperiul Leilor. Andra a strălucit în ziua nunții

Ce fiică superbă are Felix Pătrășcanu de la Imperiul Leilor. Andra a strălucit în ziua nunții

Ce fiică superbă are Felix Pătrășcanu de la Imperiul Leilor. Andra a strălucit în ziua nunții

Fiica lui Felix Pătrășcanu, unul dintre cei mai noi investitori de la Imperiul Leilor, a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei. Mesajul emoționant transmis de fondatorul FAN Courier pentru fiica sa.

Felix Pătrășcanu, fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute companii de curierat din România, este cel mai nou investitor de la Imperiul Leilor. FAN Courier are o cifră de afaceri de peste 1 miliard de lei, iar investitorul promite să dăruiască mai departe multă experiență și multă cunoaștere din domeniul afacerilor. 

Pe lângă succesul răsunător pe care îl are în afaceri, Felix Pătrășcanu se poate lăuda și cu familia minunată pe care o are. Recent, fiica afaceristului s-a măritat. Andra a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei. 

Felix Pătrășcanu, vizibil emoționat, a postat o fotografie de zile mari în care apare alături de fiica sa în ziua cea mare, la care a adăugat și un mesaj special.(VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

”Am zâmbit matur, deși nu eram, când mi-ai spus că tu când vei crește mare te vei face mireasă...

Aveai puțin peste 2 ani și ăsta era jobul pe care ți-l doreai...Timpul a trecut și tu te-ai ținut de cuvânt.

Acum cred că ar trebui să nu mai zâmbesc matur, deși nici acum n-am devenit, la tot ceea ce-ți propui să devii. Te iubesc, Androida!”, este mesajul postat de Felix Pătrășcanu, pe pagina de Facebook.

Felix Pătrășcanu se numără printre cei 8 investitori de la Imperiul Leilor, în sezonul 4.

"Banii sunt ceea ce te ajută să fii un om liber. Asta în primul rând. Inițial, banii pentru mine au însemnat, ca pentru toată lumea, casa, mașina, piscina, Seychell-ul și așa mai departe. Când am avut pe toate lucrurile astea, nu neapărat că n-am mai avut ce să fac, ci pur și simplu am simțit nevoia să dau înapoi, să iau decizii singur și să-ți oferi acel confort psihologic prin care să gândești liber. E foarte important lucrul ăsta."

Sursă foto: Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni