• PRO TV
  • Despărțirea momentului la Hollywood! Joe Jonas și Sophie Tuner ar divorța, după patru ani de căsnicie

Despărțirea momentului la Hollywood! Joe Jonas și Sophie Tuner ar divorța, după patru ani de căsnicie

Despărțirea momentului la Hollywood! Joe Jonas și Sophie Tuner ar divorța, după patru ani de căsnicie

Fanii serialului ”Jonas Brothers” sunt în stare de șoc, după ce au apărut informații conform cărora Joe și Sophie aproape au ajuns la divorț, după doar patru ani de căsnicie. Cei doi ar fi întâmpinat „probleme serioase” în ultima vreme, ce par a fi imposibil de reparat.

Chiar Joe Jonas este cel care ar urma să depună actele de divorț, după șapte ani de când el și Sophie au început să formeze un cuplu. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar Joe a făcut primul pas la scurt timp după aceea. 

„Aveam o mulțime de prieteni comuni și ei încercau să ne prezinte unul altuia de ceva timp. Ne urmăream unul pe celălalt pe Instagram și el mi-a trimis un mesaj, într-o zi, din senin”, a povestit Sophie Turner, în cadrul unui interviu acordat pentru Harper's Bazaar UK.

Zvonurile au început să fie luate în serios, după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, Joe a fost văzut în oraș, fără verighetă. Acesta chiar s-ar fi consultat, deja, cu doi avocați, pentru a se asigura că totul se va desfășura așa cum trebuie.

Surse apropiate cuplului au declarat, pentru TMZ, că, în ultimele trei luni, Joe este cel care, „aproape tot timpul”, a avut grijă de cei doi copii ai lor, chiar și în perioada în care se afla în turneu. De asemenea, în urmă cu puțin timp, cei doi au vândut locuința pe care o dețineau în Miami, după ce făcuseră achiziția în urmă cu doar un an. 

În anul 2017, artiștii s-au logodit, iar cununiile au avut loc doi ani mai târziu, una în Las Vegas, iar a doua în Franța. Deși și-au întemeiat o familie, având doi copii împreună, Joe Jonas se pare că este „pe punctul” de a încheia mariajul. 

Mai mult decât atât, apropiații acestora au relatat, pentru TMZ, că, în ultima jumătate de an, aceștia au avut probleme serioase, care l-au făcut pe artist să ia încalcul și această variantă, care ar fi chiar cea definitivă. 

Primul copil al cuplului a apărut în anul 2020, iar al doilea a venit pe lume anul trecut. Deși păreau a fi cuplul perfect și, în ultima perioadă, și-au făcut apariția împreună la diferite evenimente, acasă, problemele începeau să își spună cuvântul.


Sursa foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni