• PRO TV
  • Soția ofițerului de la ISU Dâmboviţa care a ridicat autorizația staţiei GPL din Crevedia, distrusă de durere

Soția ofițerului de la ISU Dâmboviţa care a ridicat autorizația staţiei GPL din Crevedia, distrusă de durere

Soția ofițerului de la ISU Dâmboviţa care a ridicat autorizația staţiei GPL din Crevedia, distrusă de durere

Bogdan Georgian Puşcoi, fost şef al Serviciului Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmboviţa, a murit sâmbătă în urma unui accident de motocicletă, într-un poligon din Dâmbovița. Soția lui, Raluca Pușcoi, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Bogdan Georgian Puşcoi, care s-a pensionat în februarie 2021, a fost ofițerul de la ISU Dâmboviţa care a semnat actul de ridicare a autorizației de funcționare a staţiei GPL din Crevedia care a explodat în seara de 26 august. 

Ofițerul și-a pierdut viața sâmbătă, după ce motocicleta pe care o conducea în poligon a scăpat de sub control și s-a izbit de un zid. Bărbatul lua lecții de condus și a murit în timp ce învăța să strunească vehiculul cu două roți.

Soția lui, Raluca Pușcoi, a dat detalii despre înmormântarea bărbatului, la care sunt așteptați mulți localnici și foști colegi de la ISU.

Marți, ora 11:00, o să îl însoțim pe ultimul drum pe soțul meu, Pușcoi Bogdan Georgian. De astăzi o să fie depus la Capela Bisericii „Mihail și Gavril” (sens giratoriu Polivalentă). Vă Mulțumesc tuturor”, a scris femeia pe Facebook.

Bogdan Georgian Puşcoi trăia în Târgoviște și avea trei copii cu soția lui.


Raluca Pușcoi: „Îți doresc o sănătate de fier”

Anul trecut, în luna iunie, de ziua de naștere a ofițerului ISU, Raluca Pușcoi a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Pentru că ești soț minunat, îți doresc o sănătate de fier pentru a explora cât mai multe locuri noi împreună. Îți doresc multă răbdare să mă înțelegi atunci când am o zi proastă și multă dragoste care să întărească și mai mult legătura noastră, la bine și la greu. La mulți ani!”, a fost urarea femeii.


 

Sute prieteni și colegi de la ISU i-au transmis acum mesaje de condoleanțe, menite să o întărească în aceste momente foarte grele. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transmis și el condoleanțe familiei.
 

Raed Arafat: „Să nu intrăm în conspiraţii acuma”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a precizat duminică seară că fostul angajat al ISU Dâmboviţa era la prima sa oră de condus motocicleta și că nu purta casca de protecţie. El a respins orice speculație potrivit căreia accidentul său ar avea o legătură autorizația retrasă firmei FLAGAS în 2020 și cu exploziile de la Crevedia.

Dar ca să punem în lumină şi să nu intrăm în conspiraţii acuma să spunem că cineva a făcut ceva. Dacă este informaţia corectă pe care am avut-o, domnul colonel era la prima lecţie pe motocicletă, era cu instructorul pe motocicletă, fără cască, din ce am înţeles, nu ştiu dacă e adevărat, a accelerat şi a intrat într-un perete, deci nu l-a lovit nimeni, nu a intrat nicio maşină în el, era la o lecţie pe motocicletă şi, fiind pe motocicletă cu instructorul, a accelerat şi a intrat într-un perete”, a spus Raed Arafat.

Fotografii: Facebook Raluca Pușcoi

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni