• PRO TV
  • VIDEO: Imagini cu accidentul din Sibiu, în care o femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în două autobuze

VIDEO: Imagini cu accidentul din Sibiu, în care o femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în două autobuze

VIDEO: Imagini cu accidentul din Sibiu, în care o femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în două autobuze

În cursul zilei de sâmbătă, 2 septembrie 2023, în Sibiu a avut loc un accident cumplit, în care o femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a lovit puternic două autobuze parcate.

Au apărut noi imagini cu accidentul produs în Sibiu, unde o femeie a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de două autobuze parcate.

„Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident produs pe Calea Dumbrăvii, sens giratoriu cimitir. Din cauze care urmează a fi stabilite, un autoturism a intrat în coliziune cu două autobuze staţionate, fără pasageri, iar în urma impactului au rezultat 3 victime, toate din autoturism”, a informat IPJ Sibiu.

Camerele de supraveghere montate pe unul dintre autobuze a surprins momentul impactului! Mașina, marca BMW, intră cu viteză în sensul giratoriu apoi sare, literlmente, de pe șosea și izbește puternic autobuzele staționate:



Angajații SMURD au încercat să facă tot posibilul pentru a-i salva pe cei trei oameni aflați în autoturism. Cu toate acestea, șoferul și o tânără au fost duși la spital, însă pentru a doua pasageră nu s-a mai putut face nimic. 

Sursă foto: Captură ecran, Știrile PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni