• PRO TV
  • FOTO. Recunoști fetița din imagine? Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi

FOTO. Recunoști fetița din imagine? Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi

FOTO. Recunoști fetița din imagine? Este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi

Tu recunoști fetița din imaginea de mai jos? În prezent este o vedetă cunoscută în România!

Fetița din imagine este o cunoscută vedetă de la noi din țară. Știm că vă este foarte greu să vă dați seama cine este micuța, căci avea doar câțiva anișori pe vremea aceea. Acum, este una dintre cele mai cunoscute prezențe din spațiul public din România.

Dacă nu v-ați dat seama cine este fetița din imagine, va spunem noi.  (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CINE ESTE FETIȚA)
Fetița din imagine este chiar Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a postat, pe Instagram, o serie de fotografii de pe vremea când era foarte mică. 

În imaginea postată, Oana Roman avea doar 5 - 6 ani și se afla în curtea casei de la Snagov.

„Pe la 5, 6 ani la Snagov, în curtea casei unde mergeam cu bunicii paterni”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Recent, Oana Roman a anunțat că va fi profesoară la școala unde studiază fiica ei. Vedeta va preda lecții de bune maniere.

„Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extracurriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită”, a spus ea atunci.

Sursă foto: Instagram Oana Roman 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni