• PRO TV
  • Mariana Moculescu, acuzații dure la adresa Loredanei după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: O prostie

Mariana Moculescu, acuzații dure la adresa Loredanei după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: O prostie

Mariana Moculescu, acuzații dure la adresa Loredanei după ce a îngenuncheat în fața lui Horia Moculescu: O prostie

În cadrul Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia, Mamaia 60, Loredana Groza a cântat pentru prima dată alături de compozitorul Horia Moculescu, iar gestul pe care l-a făcut față de acesta nu a încântat-o deloc pe fosta lui soție. Mariana Moculescu nu a iertat-o și a taxat-o dur pe artistă în mediul online.

Loredana Groza a cântat în cadrul Festivalului de la Mamaia, alături de copozitorul Horia Moculescu, iar la final a făcut un gest total neașteptat în fața acestuia. 

Artista s-a așezat în genunchi, spre uimirea tuturor: „Poate că, da, a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor”, a spus Horia Moculescu despre gestul făcut de Loredana Groza.

Critici dure după momentul neașteptat a primit și din partea Marianei Moculescu, fosta soție a compozitorului. Aceasta a taxat-o dur în mediul online și i-a transmis un mesaj la care puțini se așteptau.

Dragă, revino-ți!, te-a învățat budismul cum să te închini unui om? Gestul tău este o prostie și o blasfemie! Închină-te lui Dumnezeu!", a scris Mariana Moculescu pe Facebook.

Într-o altă postare, fosta parteneră a compozitorului a scris: „Prin anii '90, această budistă se făcea de tot râsul pe scenele din Italia... Îmi aduc aminte ce show nereușit a avut și cât de prost a cântat...practic fără niciun strop de voce...Drept urmare, s-a întors in România să facă pe vedeta de la Hollywood.

Vizionați show-ul din Italia al acestei pupăcioase și închinătoare la idoli...”.

Foto: Facebook

Vezi și: Smiley, Horia Brenciu, Marius Moga și Loredana Groza au interpretat melodia ”Don't Stop Me Now” în prima ediție Vocea României

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni