• PRO TV
  • Avocatul lui Daniel Balaciu susține că Dana Roba și-a agresat fostul soț: „L-a lovit”

Avocatul lui Daniel Balaciu susține că Dana Roba și-a agresat fostul soț: „L-a lovit”

Avocatul lui Daniel Balaciu susține că Dana Roba și-a agresat fostul soț: „L-a lovit”

Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar în urmă cu doar câteva luni. Fostul său partener de viață, cu care are și doi copii, a mutilat-o cu ciocanul și a băgat-o în spital. Acum, avocatul lui Daniel Balaciu face declarații halucinante despre relația dintre cei doi!

Alain Roșian, avocatul bărbatului care a lovit-o în repetate rânduri pe Dana Roba cu ciocanul în cap, face declarații incredibile despre ce s-a întâmplat atunci.

Acesta susține că make-up artista ar fi început să își bată soțul, care mai apoi și-a ieșit din minți și a recurs la fapta oribilă. Se pare că Daniel Balaciu nu își mai amintește cum a ajuns să facă acest lucru, asta pentru că „a văzut negru în fața ochilor”.

„Cearta a început-o ea, ea a fost prima care l-a agresat, l-a lovit, l-a strâns de gât, l-a lovit cu o socotitoare din lemn și după a început o altercație între cei doi. La un moment dat, el și-a pierdut cumpătul și zice că a văzut negru în fața ochilor, nu-și aduce aminte și a urmat ce a urmat”, a declarat avocatul lui Daniel Balaciu pentru Tele Europa Nova.

De asemenea, Alain Roșian spune că Dana Roba are o relația cu actualul iubit, Beniamin, încă din timpul mariajului cu Daniel Balaciu și că povestea că l-a întâlnit în spital pe acesta este doar o minciună.

Mai mult, acesta dezvăluie că cei doi nu se mai înțelegeau de foarte multă vreme, certurile fiind la ordinea zilei.

„Este un tip care nu este violent, nu are antecedente, este primul eveniment din viața lui, normal că regretă. Nici el nu-și explică cum a ajuns în stadiul să facă așa ceva. Fondul a fost stările de tensiune în care l-a ținut doamna Balaciu de ani și ani de zile. Certurile astea erau încontinuu, ea îl scuipa, îl teroriza. 

Povestea cu amantul nu este din spital, este o minciună de-a dânsei, amantul îl are de anul trecut și punea presiune pe Daniel să ia copiii și să plece în weekend-uri la bunici ca ea să poată sta cu amantul în apartament. El pleca că nu avea de ales, ori îl bătea, ori spărgea lucruri prin casă. Ea era foarte violentă și el era psihic terorizat de ea”, a mai spus avocatul lui Daniel Balaciu.



Foto: Instagram

Vezi și: Adrian Minune, alături de familia lui, cântă LIVE în platoul La Măruță

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni